Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Bondage doplňky

Zpravodaj

Hogtie Kovový konektor se 4 karabinami, speciálně pro bondage

Tento konektor z nerezové oceli umožňuje snadno a rychle vytvořit důmyslná pouta při svazování. Robustní řetězy tohoto konektoru jsou tak pevné, že snadno odolají i nejsilnějším tahům silných otroků.

Více informací

1805/00

k dispozici na

    Více informací

    Tento konektor z nerezové oceli umožňuje snadno a rychle vytvořit důmyslná pouta při svazování. Robustní řetězy tohoto konektoru jsou tak pevné, že snadno odolají i silnějšímu tahu silných otroků. Čtyři karabiny lze připevnit k poutům na ruce a kotníkům a výrazně omezit volnost pohybu partnera, takže je jim zcela vydán na milost a nemilost.

    Výhody:

    • Vysoká stabilita: konektor je vyroben z robustní nerezové oceli, která zajišťuje mimořádnou odolnost a stabilitu. Robustní řetízky a karabiny snadno odolají i velkému zatížení.
    • Snadné použití: Čtyři karabiny umožňují rychlé a snadné připojení pout na ruce a kotníky, což je ideální pro různé bondage pozice a techniky, zejména pro bondage typu hogtie.
    • Intenzivní kontrola: Silné omezení volnosti pohybu vytváří intenzivní pocit dominance a podřízenosti. Spoutaný partner je zcela vydán na milost a nemilost dominantnímu partnerovi.


    Hogtie Bondáž je omezující pozice v bondáži, kdy jsou ruce a nohy osoby svázány za zády, což vytváří intenzivní pocit omezeného pohybu a kontroly. Nerezový konektor se 4 karabinami umožňuje rychlé, bezpečné a účinné spojení pout na ruce a kotníky. Robustní řetízky a karabiny jsou navrženy tak, aby vydržely i velké zatížení, a zajišťují tak bezpečné používání. Konektor se 4 karabinami je díky uživatelsky přívětivé manipulaci a robustní konstrukci vhodný zejména pro samovazbu bez partnera. Čtyři karabiny umožňují rychlé a bezpečné spojení pout a kotníkových manžet, díky čemuž je samovazba jednoduchá a účinná. Vzhledem k tomu, že karabiny se na místo zacvaknou jediným cvaknutím, může uživatel pouta nasazovat a uvolňovat samostatně, aniž by potřeboval pomoc partnera. Spojovací prvek navíc nabízí přehlednou a dobře organizovanou strukturu, která uživateli umožňuje přesné a symetrické nasazení pout a kotníkových manžet. To minimalizuje riziko nepříjemných pocitů a zajišťuje rovnoměrné rozložení tlaku na zápěstí a kotníky. Díky své spolehlivé konstrukci a snadné manipulaci nabízí konektor bezpečnou možnost pro vlastní svazování, což vede k intenzivnějšímu a uspokojivějšímu zážitku. Kovový konektor se 4 karabinami je nepostradatelným doplňkem pro každého, kdo chce zintenzivnit své bondage zážitky. Díky svému robustnímu zpracování a všestrannému využití je tento konektor vhodný jak pro začátečníky, tak pro zkušené příznivce BDSM.





    Další podrobnosti:

    • Hogtie Kovový konektor se 4 karabinami speciálně pro bondage
    • Materiál: Vysoce kvalitní nerezová ocel
    • Karabiny: Čtyři robustní karabiny pro bezpečné upevnění pout na ruce a kotníky
    • Použití: Slouží k poutání rukou a nohou: Ideální pro bondage typu hogtie a další omezující techniky svazování
    • Kompatibilita: Ideální pro použití s našimi koženými pouty na ruce a kotníky.
    • Internetový obchod MEO nabízí širokou škálu bondage produktů a dalších BDSM doplňků pro všechny chutě a fantazie. Objevte mnoho tváří bondage produktů a vysoce kvalitních BDSM doplňků v internetovém obchodě MEO. Nabídka MEO zahrnuje různé druhy bondage pomůcek, včetně kožených pout na ruce a kotníky, bondage lan, roztahovacích tyčí a mnoha dalších, které byly speciálně vyvinuty pro různé potřeby a preference. Každý bondage výrobek v obchodě MEO je navržen tak, aby maximalizoval smyslný zážitek tím, že poskytuje bezpečné a pohodlné spoutání. Bondážní výrobky MEO jsou vhodné jak pro začátečníky, tak pro zkušené fanoušky BDSM. Nabízejí nejen pohodlí a bezpečí, ale také možnost posunout BDSM sezení na novou úroveň díky inovativnímu a vysoce kvalitnímu vybavení. Použití prvotřídních materiálů a pečlivé zpracování zaručují dlouhou životnost výrobků a příjemný pocit při jejich používání. Kromě bondage doplňků nabízí internetový obchod širokou škálu dalších BDSM produktů, jako jsou roubíky, biče, kožené masky a mnoho dalšího. Tyto doplňky jsou dokonale sladěné, aby zajistily komplexní a uspokojující BDSM zážitek. Internetový obchod MEO klade velký důraz na kvalitu a bezpečnost, takže každý výrobek splňuje nejvyšší standardy a zaručuje bezpečné používání.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Gute Qualität schnell geliefert

    Super verarbeitet , praktisch, sieht gut aus und ist von guter Qualität

    • 0 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Hogtie Kovový konektor se 4 karabinami, speciálně pro bondage

    Hogtie Kovový konektor se 4 karabinami, speciálně pro bondage

    Tento konektor z nerezové oceli umožňuje snadno a rychle vytvořit důmyslná pouta při svazování. Robustní řetězy tohoto konektoru jsou tak pevné, že snadno odolají i nejsilnějším tahům silných otroků.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: