Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Biče a flogger

Zpravodaj

BDSM flogger z černé/červené kůže

Pro jemné i tvrdé řasy! Tento flogger od MEO si získala srdce BDSM komunity. Je vyroben z vysoce kvalitní kůže a nabízí nejen dokonalý pocit, ale zaujme i prvotřídním zpracováním.

Více informací

2174/00

129,99 €


-30,00 €

99,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    BDSM flogger z černé/červené kůže

    Pro jemné i tvrdé bičování! Tento flogger od MEO vzal srdce BDSM komunity útokem. Je vyroben z vysoce kvalitní kůže a nabízí nejen dokonalý pocit, ale zaujme i prvotřídním zpracováním. Díky své robustní konstrukci a promyšlenému designu je tento flogger přináší přesně to, co mnoho jiných BDSM produktů pouze slibuje - silné, kontrolované údery, které potěší začátečníky i profesionály.

    Kvalita díky tradičnímu řemeslnému zpracování

    Naše filozofie MEO® se odráží i v našich bičících, pádlech a bičících: spolupracujeme výhradně se zkušenými výrobci bičů, kteří vyrábějí prvotřídní produkty tradičními výrobními postupy.

    Dokonalý úder díky 24 koženým řemínkům

    24 kožených řemínků našeho bičíku, z nichž každý je opleten přes polovinu své délky, zajišťuje vysoký odpor vzduchu a vytváří charakteristický zvuk biče při úderu do hýždí nebo zad flogger.

    A flogger s širokou škálou využití

    Naše flogger z kůže se používá k zahřátí postižených částí těla, aby se podpořil lepší krevní oběh a snížilo se tak riziko zranění, a také k jemným pohlazením nebo silným úderům. Řemínek na ruku zajišťuje dobré uchopení a díky délce 70 cm se flogger dokonale skladný. Stručně řečeno: tento flogger je nezbytnou výbavou pro všechny milovníky výprasků.

    Kvalitní BDSM doplněk od MEO

    Společnost MEO je celosvětově známá svým vysoce kvalitním výběrem BDSM doplňků a s kolekcí HURTME nastavuje nová měřítka. Tato exkluzivní řada kombinuje prvotřídní řemeslné zpracování s propracovaným designem a nabízí jak nováčkům, tak zkušeným fanouškům BDSM intenzivní zážitky. Ať už se jedná o flogger, paddle nebo bičík - každý výrobek z kolekce HURTME je vyroben z těch nejlepších materiálů a zaručuje dokonalou rovnováhu mezi elegancí, funkčností a jistou bolestí, která činí výprask tak vzrušujícím.

    Další podrobnosti:

    • flogger z řady HURTME.
    • Ruční výroba z nejlepší kůže.
    • Celková délka: cca 68 cm
    • Délka rukojeti: cca 22 cm
    • Tloušťka rukojeti: 2,5 cm
    • 24 kožených řemínků
    • Vhodné pro začátečníky i profesionály v BDSM.
    • Sexuální potěšení prostřednictvím bičování: Bičování je oblíbená sexuální praktika pro vytváření sexuálního potěšení. Tzv. bičování je jednou ze sexuálních odrůd BDSM.
    • Zodpovědné používání bičíku: Používání sexuálních hraček BDSM, jako je např. náš bičík flogger vždy vyžaduje smysl pro zodpovědnost a vzájemný respekt mezi účastníky. Vždy dodržujte zásady Bezpečné, rozumné a konsensuální (SSC)!
    • Používejte pouze flogger pouze v případě, že jste obeznámeni s manipulací s ním. Vyhněte se citlivým oblastem těla, zejména obličeji, krku a oblasti ledvin. Předchozí nácvik na polštáři nebo podobném zařízení může být užitečný, abyste získali cit flogger k získání pocitu z jeho používání.
    • BDSM aktivity by měly být vždy prováděny s čistou myslí. Vyhněte se používání flogger pokud jste pod vlivem alkoholu, drog nebo silných léků. Vždy věnujte pozornost fyzickému a psychickému stavu svého partnera.
    • Otevřeně a upřímně si s partnerem promluvte o svých hranicích a přáních. Dohodněte se na jasném Safewordaby bylo možné aktivitu kdykoli ukončit, pokud se jeden z účastníků cítí nepříjemně.
    • BDSM je intimní vztah, ve kterém je nejdůležitější důvěra a komunikace. Použijte naše flogger s respektem a odpovědností, abyste zajistili bezpečný a příjemný zážitek pro všechny zúčastněné.

     

     

    MEO BDSM SHOP

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Materiale di qualità!

    Ho preso questo frustino per provare nuove cose con la mia ragazza, e devo dire che ci troviamo molto bene. Il materiale è ottimo, se usata bene provata molto piacere senza lasciare segni o lividi.

      Hodnocení 

      Sehr edle Peitsche.

      Ich habe dieses Modell von meiner Domina empfohlen bekommen und es war eine sehr guter Kauf. Die Vearbeitung ist sehr edel und das Leder ist ein Traum.

        Napište vlastní recenzi

        BDSM flogger z černé/červené kůže

        BDSM flogger z černé/červené kůže

        Pro jemné i tvrdé řasy! Tento flogger od MEO si získala srdce BDSM komunity. Je vyroben z vysoce kvalitní kůže a nabízí nejen dokonalý pocit, ale zaujme i prvotřídním zpracováním.

        Napište vlastní recenzi

        Ostatní zákazníci také zakoupili:

        26 další položky ve stejné kategorii: