Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

BDSM Wax Play - Masážní svíčky

Zpravodaj

BDSM Wax Play - Shunga Masážní svíčka - Exotic Green Tea

Nový Nabídka
  • Shunga Masážní svíčka - Exotic Green Tea

Objevte vzrušující pocit mezi bolestí a rozkoší s BDSM svíčkou od Shunga: masážní svíčka Shunga Exotic Green Tea nabízí exotický masážní zážitek, který stimuluje smysly a zároveň uvolňuje. Tato lehce voňavá svíčka na bázi sóji je dokonalým prostředkem pro navození nálady, který vytváří uklidňující atmosféru i hřejivý olej pro intimní masáž.

Více informací

10006/00

26,99 €


-7,00 €

19,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Objevte vzrušující pocit mezi bolestí a rozkoší se svíčkou BDSM od společnosti Shunga: Masážní svíčky už dávno nejsou jen romantickým doplňkem - v kontextu BDSM působí obzvlášť intenzivně a nabízejí jedinečnou příležitost smyslně prožít dominanci a podřízenost.

    Spojují erotickou hru s teplotou, dotykem a kontrolou a vytvářejí atmosféru, v níž se harmonicky prolíná rozkoš a bolest. masážní svíčkaShunga Exotic Green Tea nabízí exotický masážní zážitek, který stimuluje smysly a zároveň uvolňuje. Tato lehce vonící svíčka na bázi sóji je dokonalým prostředkem pro navození nálady, který vytváří uklidňující atmosféru i hřejivý olej pro intimní masáž. Svěží, povzbuzující vůně zeleného čaje vytváří uvolňující atmosféru, ideální pro masáže, které upřednostňují relaxaci a omlazení. Teplý olej, který vzniká při rozpuštění masážní svíčky Green Tea, vyživuje pokožku a zanechává ji příjemně hebkou. Tato masážní svíčka je ideální volbou pro každého, kdo touží po svěží a revitalizující vůni.

    Masážní svíčky od Shunga - exotické svádění a čistá smyslnost

    Shunga je značka hluboce zakořeněná v japonské tradici a kultuře. Název Shunga je odvozen od klasických japonských erotických obrazů, které oslavují krásu a smyslnost lidského těla. Tato filozofie se odráží i v Shunga Masážních svíčkách, které byly vyvinuty pro zintenzivnění a zdokonalení milování.

    Shunga Masážní svíčky nabízejí jedinečnou směs vysoce kvalitních přírodních ingrediencí, které nejen pečují o pokožku, ale také stimulují smysly. Teplý olej vznikající při zapálení svíčky je ideální pro smyslnou masáž, která hluboce uvolňuje a znovu rozněcuje vášeň.

    Exotické vůně, jako je ylang-ylang, lotosový květ nebo zelený čaj, které se uvolňují během masáže, vás přenesou do světa svůdnosti a dají vám zapomenout na všední život. Zvláštností masážních svíček od společnostiShunga masážních svíček je jejich dlouhá doba hoření a vysoká kvalita oleje, který vzniká při jejich tání. Ten se rovnoměrně roztírá po pokožce a zanechává hedvábný, luxusní pocit. Shunga masážní svíčka od stojí za erotickým zážitkem, který působí na všechny smysly a mění umění masáže v intimní rituál.

    Další podrobnosti:

    • Shunga Masážní svíčky
    • Dokonalý zlepšovač nálady! Tato lehce voňavá masážní svíčka na bázi sóji poskytuje tu správnou atmosféru i hřejivý olej, který je ideální pro erotickou masáž.
    • 100% přírodní oleje
    • Při dotyku vytváří vlažný olej
    • Hoří až 40 hodin
    • Jemná a decentní vůně
    • Zanechává pokožku jemnou a hedvábnou
    • Použití: Zapalte svíčku a nechte ji hořet přibližně 20 minut, dokud se celý povrch nezkapalní. Zhasněte plamen a nalijte malé množství do dlaně. Masážní olej rozetřete po celém těle pro smyslnou masáž.
    • Není jedlý. Pouze pro vnější použití.
    • Obsah: 170 ml (5,75 unce)
    • Složení (INCI): Hydrogenovaný sójový olej/Huile de soja hydrogénée, kokosový olej/Huile de noix de coco (Cocos nucifera oil), parfém (Parfum), olej ze sladkých mandlí/Huile damande douce (Prunus amygdalus dulcis oil), Světlicový olej/Huile de carthame (Carthamus tinctorius oil), avokádový olej/Huile davocat (Persea gratissima oil), sezamový olej/Huile de sésame (Sesamun indicum oil), Olej z hroznových jader/Huile de pépin de raisin (olej ze semen Vitis vinifera), vitamin/vitamin E (tokoferol), benzylalkohol, skořicový alkohol, citral, amylcinnamylalkohol, eugenol, isoeugenol, Benzylsalicylát, cinnamal, kumarin, D-limonen, geraniol, benzylcinamát, lilial, linalool, benzylbenzoát, alfa-izomethyljon, methyl-2-oktynoát, farnesol, řepkový olej / Huile de canola.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Bougie de massage très agréable

    J'avais déja eu plusieurs bougies de massages et celle la est la meilleur de loin. Ne brule pas la peau lorsqu'on la met sur le corps ou les mains. Huile qui reste très longtemps pas besoin d'en remettre. Pour des massages du visage, des mains ou du dos c'est la meilleur bougie que j'ai acheté

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Wir sind einfach hin und weg von diesem Produkt!

    Wir sind einfach hin und weg von diesem Produkt! Die Kerze duftet himmlisch und das Massageöl ist einfach super. Es ist so sensibel zur Haut und ein wirklich tolles Produkt. Und auch als kinky Geschenk ist es einfach perfekt.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    BDSM Wax Play - Shunga Masážní svíčka - Exotic Green Tea

    BDSM Wax Play - Shunga Masážní svíčka - Exotic Green Tea

    Objevte vzrušující pocit mezi bolestí a rozkoší s BDSM svíčkou od Shunga: masážní svíčka Shunga Exotic Green Tea nabízí exotický masážní zážitek, který stimuluje smysly a zároveň uvolňuje. Tato lehce voňavá svíčka na bázi sóji je dokonalým prostředkem pro navození nálady, který vytváří uklidňující atmosféru i hřejivý olej pro intimní masáž.

    Napište vlastní recenzi

    18 další položky ve stejné kategorii: