Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

BDSM vodítka

Zpravodaj

Kožené vodítko BDSM

Toto BDSM vodítko z kvalitní hovězí kůže je ideálním doplňkem pro dominantní tréninkové scénáře, ať už doma nebo na veřejnosti. S celkovou délkou přibližně 120 cm nabízí kožené vodítko od MEO dostatek prostoru pro vedení a ovládání otroka.

Více informací

5288/00

k dispozici na

    Více informací

    Toto BDSM vodítko z kvalitní hovězí kůže je ideálním doplňkem pro dominantní tréninkové scénáře, ať už doma nebo na veřejnosti. S celkovou délkou cca 120 cm nabízí kožené vodítko od MEO dostatek prostoru pro vedení a ovládání otroka.

    Na konci koženého vodítka je robustní karabina, která umožňuje jeho rychlé připevnění k BDSM obojku. S tímto kvalitním koženým vodítkem můžete svého otroka bezpečně a efektivně vést, ať už na procházce venku, nebo při intimnějším sezení doma.

    Toto BDSM vodítko z kvalitní hovězí kůže je nejen funkční, ale také estetické. Jeho důmyslný design a kvalitní zpracování z něj dělají spolehlivého společníka pro každé BDSM sezení.

    Kvalita tohoto BDSM vodítka je rozhodující pro jeho funkčnost a bezpečnost. MEO používá na výrobu vodítka pouze materiály, jako je pevná hovězí kůže a odolná kovová karabina, které zaručují spolehlivost a trvanlivost. Pečlivé zpracování a pevná konstrukce zajišťují, že BDSM vodítko drží i při napětí a zátěži, aniž by se roztrhlo nebo přetrhlo.

    Kožené vodítko od MEO nabízí příjemný pocit a pohodlnou manipulaci pro milenku nebo pána, zatímco otrok je veden nebo spoután bezpečně a pohodlně.

    Přibližně 120 cm dlouhé BDSM vodítko nabízí mnoho možností využití během BDSM sezení. Paní nebo pán ho mohou použít k vedení a ovládání svého otroka, ať už během hraní rolí, ponižovací scény nebo jednoduše jako obecný projev dominance. BDSM vodítko lze také použít k přivázání otroka k pevnému bodu, ať už je to pelest postele, kus nábytku nebo jiné vhodné místo, například chladný sklep.

    Naše BDSM vodítko dává každému otrokovi pocit bezpečí a sounáležitosti a zároveň zdůrazňuje dominanci pána nebo paní. BDSM vodítko může být také součástí výchovného opatření, které otroka disciplinuje nebo ho učí určitému chování. Pomocí BDSM vodítka může paní či pán demonstrovat svou autoritu nad otrokem a ukázat mu jasné hranice.

    Kromě toho lze BDSM vodítko od MEO použít také pro hraní rolí, např. jako doplněk při hře s otrokem human pup Play. Celkově vzato je toto BDSM vodítko univerzálním doplňkem pro BDSM vztah a lze jej používat doma i na cestách, záleží na vašich preferencích.

    Více informací:

    • BDSM vodítko
    • Kožené vodítko s poutkem na ruku a karabinou. Perfektně se hodí k BDSM obojkům od MEO a je dokonalou ozdobou každé BDSM akce.
    • Materiál: pravá kůže, kov
    • Celková délka: cca 120 cm
    • Rozsah dodávky: vodítko, sametový sáček pro skladování, návod k péči o kůži.
    • MEO je registrovaná ochranná známka německé společnosti MEO, jednoho z předních světových BDSM obchodů, který je známý svými zkušenostmi s výrobou vysoce kvalitních bondage produktů.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Bin begeistert

    Sieht super aus, gut verarbeitet und 1A Qualität ! Kann ich nur empfehlen,wenn man auf so etwas steht!!!!!

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Brilliant item

    Me and my partner have tried this as one of our first every bondage encounters, and we loved it. I felt like I was in full control of her and she enjoyed that.

    It made our sex life more exciting. As we would see it laying around we would look at each other and she would put it on!

    This item is amazing.

      Hodnocení 

      Hier geht's lang

      so kann Mann Frau dahin folgen wo sie Ihn haben möchte und wenn er sich wehrt einfach etwas ziehen und er wird kommen...sehr tolles Spielzeug

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Very soft leather

      Very soft leather. used across the bottom feels wonderful and its soft sided length is gentle enough when pulled between the lips

        Hodnocení 

        5 stars

        my girlfried used it on me and iv never had so much fun in my life im always by her side

          Hodnocení 

          My master puts me in this whenever I'm bad.

          My master puts me in this whenever I'm bad. He uses it with a really strict posture collar and a dildo gag to keep my cum hole from making noise. He uses it pull me around the house and when he finds a spot he like he fucks me for hours.

            Napište vlastní recenzi

            Kožené vodítko BDSM

            Kožené vodítko BDSM

            Toto BDSM vodítko z kvalitní hovězí kůže je ideálním doplňkem pro dominantní tréninkové scénáře, ať už doma nebo na veřejnosti. S celkovou délkou přibližně 120 cm nabízí kožené vodítko od MEO dostatek prostoru pro vedení a ovládání otroka.

            Napište vlastní recenzi

            Ostatní zákazníci také zakoupili:

            16 další položky ve stejné kategorii: