Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

BDSM paddle

Zpravodaj

Kožené BDSM pádlo s kovovými cvočky

Toto BDSM pádlo vyrobené z kůže s kovovými cvočky je absolutní nutností pro každého, kdo miluje intenzivní výprasky! Díky pocitu a prvotřídnímu zpracování je to skutečný lichotník do ruky. Díky robustní konstrukci se paddle by MEO z Německa skvěle padne do ruky a snadno se s ní švihá - pro přesné a silné výprasky, které vás nadchnou!

Více informací

2169/00

k dispozici na

    Více informací

    Kožené BDSM pádlo s kovovými hroty - pro tvrdé výprasky

    Toto kožené BDSM pádlo s kovovými cvočky je absolutní nutností pro každého, kdo miluje intenzivní výprasky! Díky pocitu a prvotřídnímu zpracování je to skutečný lichotník do ruky. Díky robustní konstrukci se paddle mEO z Německa padne perfektně do ruky a snadno se s ním švihá - pro přesné a silné údery, které vás zaručeně vzruší!

    BDSM pádlo z kůže: kvalita a zpracování

    Úspěšné BDSM sezení závisí nejen na interakci mezi partnery, ale také na kvalitě použitých pomůcek. MEO® spolupracuje výhradně s renomovanými výrobci, kteří vyrábějí vysoce kvalitní produkty, jako je toto BDSM pádlo, s využitím tradičního řemeslného zpracování. Toto BDSM pádlo je vyrobeno ze dvou vrstev těžké sedlové kůže a je dostatečně tuhé, aby umožnilo maximální kontrolu a dávkování úderů.

    BDSM pádlo z kůže: pro obzvláště intenzivní výprask

    Díky svému speciálnímu tvaru a velikosti je pádlo BDSM paddle zanechává nejen trvalý dojem, ale také viditelné stopy na kůži. V závislosti na intenzitě úderů se účinek pohybuje od jemného až po intenzivní a pronikavý - ideální pro milovníky silných trestů. Četné kovové nýty na paddle slouží nejen k estetickým účelům, ale také zvyšují intenzitu úderů. Zajišťují rovnoměrnější rozložení úderů na kůži a zesilují "zákus" pádla, což vede k intenzivnější stimulaci. Dodávají BDSM pádlu také dodatečnou stabilitu a zajišťují robustní a odolnou konstrukci.

    Ergonomický design

    Vyztužená rukojeť BDSM pádla zajišťuje pevný a bezpečný úchop, zatímco pečlivě zaoblené hrany umožňují jeho pohodlné držení paddle pohodlné držení v ruce. Díky praktickému řemínku na zápěstí lze pádlo paddle možné nosit bezpečně na zápěstí nebo je po BDSM sezení úhledně zavěsit.

    Odolné a snadno udržovatelné BDSM pádlo vyrobené z kůže

    Tento klasický trestající nástroj zaručuje při pravidelné péči dlouhá léta potěšení. Nabízí nejen nejvyšší kvalitu, ale také dokonalou kombinaci funkčnosti a estetiky.

    MEO - celosvětově známé pro vysoce kvalitní BDSM produkty

    Společnost MEO® je celosvětově známá výrobou vysoce kvalitních BDSM produktů, které zaujmou svou kvalitou a funkčností. Díky velkému výběru bičíků, paddleů, bičíků a mnoha dalších doplňků je MEO® jednou z předních značek na BDSM scéně. Výrobky z kolekce HURTME znamenají prvotřídní řemeslné zpracování a zajišťují nezapomenutelné zážitky při každém BDSM sezení.

    Bezpečné, rozumné a konsensuální (SSC)

    Při každém BDSM sezení je třeba dodržovat zásady Safe, Sane & Consensual (SSC). To znamená, že všechny akty jsou prováděny bezpečně, jsou kontrolovány s jasnou myslí a jsou vždy konsensuální. Před každým sezením BDSM je důležité uzavřít jasnou dohodu, respektovat hranice všech zúčastněných stran a zajistit, aby používané vybavení, jako je například toto BDSM pádlo, bylo používáno zodpovědně a zajistilo bezpečný a příjemný zážitek.

    Další podrobnosti:

    • BDSM pádlo z kůže s kovovými nýty
    • Toto BDSM paddle je nezbytnou součástí každé dobře zásobené BDSM sbírky.
    • Ruční výroba
    • Design vyrobený v Berlíně
    • Materiál: pravá kůže
    • Délka: 39,5 cm (15,6 palce)
    • Úderná plocha: 23 cm (9,1 palce)
    • Délka rukojeti: 16 cm (6,3 palce)
    • Šířka: 11 cm (4,3 palce)
    • Pevné, vysoce kvalitní zpracování
    • S poutkem na zápěstí pro snadnou manipulaci




     

    Spanking

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    If pain is your game...

    If pain is your game then this is the perfect Item for you.

      Hodnocení 

      Mit der Qualität des Paddles bin ich sehr zufrieden

      Mit der Qualität des Paddles bin ich sehr zufrieden. Es macht einen stabilen Eindruck. Das Paddel liegt super in der Hand, klatscht richtig schön und erzeugt "wunderbare" Farben. Es schafft also alles, was es soll. Würde dieses Paddle wieder kaufen.

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Schlagkräftige Argumente

      Mein Lustsklave muss ab und zu mit ein paar kräftigen Klapsen bestraft werden! Daher ist dieses robuste Paddle das perfekte Accessoire für unsere kleine Machtspielchen. Der handliche Griff ist mit flachen, runden Nieten besetzt und zusätzlich mit einer praktischen Halteschlaufe ausgestattet. Die Schlagfläche ist biegsam und glatt. Das längliche Design eignet sich perfekt, um damit prickelnde Schmerzreize auf der Haut meines Unterworfenen zu hinterlassen. Wenn also mal wieder für Zucht und Ordnung gesorgt werden muss, habe ich mit diesem schlagkräftigen Argument die Oberhand.

        Napište vlastní recenzi

        Kožené BDSM pádlo s kovovými cvočky

        Kožené BDSM pádlo s kovovými cvočky

        Toto BDSM pádlo vyrobené z kůže s kovovými cvočky je absolutní nutností pro každého, kdo miluje intenzivní výprasky! Díky pocitu a prvotřídnímu zpracování je to skutečný lichotník do ruky. Díky robustní konstrukci se paddle by MEO z Německa skvěle padne do ruky a snadno se s ní švihá - pro přesné a silné výprasky, které vás nadchnou!

        Napište vlastní recenzi

        Ostatní zákazníci také zakoupili:

        30 další položky ve stejné kategorii: