Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

BDSM obojky

Zpravodaj

Choker - Darby Style - BDSM choker z oceli

Nový

Luxusní obojek Darby Style je jedinečný obojek BDSM vyrobený z vysoce leštěné nerezové oceli. Díky jednoduchému, ale účinnému zapínání vzadu na krku a robustnímu O-kroužku vpředu nabízí tento obojek BDSM nespočet možností při BDSM sezení.

Více informací

k dispozici na

Více informací

Obojek Darby Style - historický design pro maximální kontrolu

Luxusní obojek Darby Style Collar je jedinečný obojek BDSM vyrobený z vysoce leštěné nerezové oceli. Díky jednoduchému, ale účinnému zapínání vzadu na krku a robustnímu O-kroužku vpředu nabízí tento BDSM obojek nespočet možností při BDSM sezení.

Estetika a přítomnost:

Obojek z pevné oceli, jako je obojek Darby Style, působí impozantně a přináší do sezení BDSM nebo fetišistických akcí určitou estetickou eleganci. Sub Leštěná nerezová ocel a jasný, jednoduchý tvar obojku mají téměř šperkařský charakter, který mu dodává skromný, ale elegantní vzhled.

Co znamená Darby Style?

Darby style je historický design, který se původně používal pro pouta a želízka na nohy. Pro tento styl je typický kulatý tvar obojku se speciální sponou. Uzamykací mechanismus je jednoduchý, ale účinný: zacvakne se a obojek lze otevřít pouze pomocí dodaného klíče. Tento historický design dodává obojku nejen nádech nostalgie, ale také jedinečnou estetiku, kterou ocení zejména sběratelé a milovníci historických BDSM doplňků.

Proč je obojek Darby Style tak oblíbený:

  • Historický design: díky jednoduchému zapínání a kulatému tvaru je obojek Darby Style nejen funkční, ale také esteticky působivý.
  • O-kroužek pro všestranné použití: O-kroužek lze použít k uvázání otroka, připevnění vodítka nebo připevnění obojku k pevnému předmětu.
  • Vysoce kvalitní nerezová ocel: Vyrobeno z nerezové oceli, která neobsahuje nikl a nerezaví - je mimořádně odolná, hygienická a šetrná k tělu.
  • Všestranné použití: Ideální pro sezení BDSM nebo jako elegantní šperk na fetišistických akcích.


Elegance se snoubí s funkčností

Těžký obojek Darby Style zaujme svým vysoce leštěným povrchem, a proto je nejen účinným BDSM obojkem pro ponižování a omezování, ale také stylovým šperkem. Ať už na fetišistické akci, nebo jako trvalý symbol podřízenosti - tento obojek BDSM je skutečnou ozdobou. Robustní O-kroužek na přední straně je ideální pro připojení k otrockému vodítku nebo pro připevnění otroka k pevným předmětům, jako je nábytek nebo nástěnné kotvy.

Další podrobnosti:

  • Obojek - Darby Style - BDSM obojek z nerezové oceli
  • Obojek z nerezové oceli, jako je obojek na krk Darby Style, nejenže díky své hmotnosti a těsnému uchycení vykonává fyzickou kontrolu, ale může také symbolizovat podřízení a ponížení. Sub Obojek při každém pohybu pociťuje jeho váhu a přítomnost, a neustále si tak připomíná svou roli v mocenském vztahu.
  • Rozměry: Malý / střední = šířka 2,3 cm, průměr 14,5 cm, vnitřní průměr 13,5 cm x 12,5 cm, hmotnost 465 gramů. Střední / velká = šířka 2,3 cm, vnitřní průměr 14 cm x 15 cm, hmotnost 500 gramů.
  • Materiál: nerezová ocel, neobsahuje nikl, je neporézní, hygienická a šetrná k tělu.
  • Unisex: vhodné pro muže i ženy

Mohlo by vás zajímat i toto:

HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

Zatím žádné komentáře zákazníků

Napište vlastní recenzi

Choker - Darby Style - BDSM choker z oceli

Choker - Darby Style - BDSM choker z oceli

Luxusní obojek Darby Style je jedinečný obojek BDSM vyrobený z vysoce leštěné nerezové oceli. Díky jednoduchému, ale účinnému zapínání vzadu na krku a robustnímu O-kroužku vpředu nabízí tento obojek BDSM nespočet možností při BDSM sezení.

Napište vlastní recenzi

30 další položky ve stejné kategorii: