Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

BDSM nábytek a sexuální nábytek

Zpravodaj

Sedátko na obruby - Rim Seat 2.0

MEO představuje zcela nový, vylepšený Rim Seat 2.0, díky kterému je sedadlo na ráfek rimming ještě pohodlnější zážitek! Sedátko Rim Seat 2.0 je mimořádně stabilní a robustní a jeho výšku lze nastavit během okamžiku. Rim Seat 2.0 od MEO je inovativní, uživatelsky přívětivý kus BDSM nábytku, který byl speciálně vyvinut pro milovníky análního sexu rimming a anilingu.

Více informací

3499/00

299,99 €


-50,00 €

249,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Rim Seat 2.0: inovativní řešení pro milovníky rimming a anilingus

    MEO představuje zcela nový, vylepšený Rim Seat 2.0, díky němuž je sedátko rimming ještě pohodlnější zážitek! Sedátko Rim Seat 2.0 je mimořádně stabilní a robustní a jeho výšku lze nastavit během okamžiku. Rim Seat 2.0 od MEO je inovativní, uživatelsky přívětivý kus BDSM nábytku, který byl speciálně vyvinut pro milovníky análního sexu rimming a anilingu.

    Ergonomický design pro maximální pohodlí

    Díky ergonomickému tvaru sedátka Rim Seat 2.0 mají "top" i "sub" optimální oporu, takže si oba mohou naplno užít zážitek. Promyšlený design sedátka Rim Seat 2.0 zajišťuje uvolněnou polohu obou partnerů.

    Stabilita a flexibilita: rimming snadné!

    Hlavní výhodou Rim Seat 2.0 je jeho flexibilita a stabilita - je vhodný pro začátečníky i zkušené příznivce BDSM a fetiše. Zvýšená poloha přijímače usnadňuje přístup k análnímu otvoru a umožňuje hlubší a intenzivnější stimulaci.

    Robustní a snadno se čistí

    Robustní materiál Rim Seat 2.0 zajišťuje pohodlné a bezpečné používání i při delších sezeních. Zároveň se snadno čistí a je hygienický, což podporuje čištění a trvanlivost.

    Nový zážitek z rimmingu

    Sedátko Rim Seat 2.0 posouvá zážitek z rimmingu na novou úroveň tím, že snižuje fyzickou námahu a zároveň zvyšuje potěšení a intenzitu rimmingu rimming rimming.

    Co je rimming?

    Pro mnoho lidí je lízání a ochutnávání partnera důležitou součástí sexuality. Během rimming rimmingu je rty a jazykem stimulován partnerův konečník, obvykle včetně perineální oblasti. To lze provádět jak povrchově, tak pronikáním jazyka do konečníku. Anální oblast je vybavena četnými nervovými zakončeními a pro mnoho lidí je jednou z erotogenních zón. Další variantou je takzvaný facesitting, při němž si příjemce sedá na obličej partnera ležícího na zádech. Náš Rim Seat 2.0 byl vyvinut pro usnadnění tohoto typu sexuálních hrátek. Se sedátkem Rim Seat 2.0 je možné hrát si spolu delší dobu bez napětí a hýčkat a užívat si partnera intenzivněji než kdykoli předtím.

    Vlastnosti a výhody Rim Seat 2.0:

    • Jednoduchá montáž a nastavení výšky: sedátko Rim Seat 2.0 se vyznačuje jednoduchou montáží a nastavením výšky. Díky uživatelsky přívětivým rychloupínacím prvkům* lze sedačku stejně rychle sestavit, nastavit a uložit.
    • Materiál: Sedačka Rim Seat 2.0 je vyrobena z práškově lakované oceli odolné proti poškrábání a je mimořádně robustní a odolná. To zaručuje odolnost a spolehlivou funkci i při intenzivním používání.
    • Dvě přídavná madla na nohách židle Rim otevírají nové možnosti použití. "Vrchní" (dominantní) se jimi může tlačit dolů, zatímco "sub" (podřízený) se jimi může vytahovat nahoru pro ještě intenzivnější stimulaci. Tato funkce rozšiřuje škálu sexuálních zážitků.
    • Otevřené sedátko pro další typy hrátek: Sedátko, které je vpředu otevřené, je navrženo tak, aby bylo možné provozovat další typy hrátek, například "Cock & Ball Play". To umožňuje současnou stimulaci několika erotogenních zón a zvyšuje potenciál pro širokou škálu sexuálních aktivit.


    Rim Seat 2.0 je ideální volbou pro každého, kdo hledá robustní, všestranný a pohodlný kus sexuálního nábytku pro své intimní chvíle. Díky uživatelsky přívětivému designu a mnoha funkcím nabízí Rim Seat 2.0 dokonalé podmínky pro kreativní a naplňující rimmingové zážitky.

    Další podrobnosti:

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Super Qualität

    Der Rim Seat von MEO hat eine super Qualität ist aber auch sehr, sehr praktisch. Früher habe ich beim Rimming immer Wadenkrämpfe bekommen. Dieser "Sitz" macht es viel angenehmer für mich und ich kann viel länger in der Hocke bleiben während ich von meinem Sub geleckt wird. Also: Win-Win !

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Simply amazing

    I am really happy with my purchase. The Rim Seat 2.0 is so comfortable that hours can be spent there easily.

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Sedátko na obruby - Rim Seat 2.0

    Sedátko na obruby - Rim Seat 2.0

    MEO představuje zcela nový, vylepšený Rim Seat 2.0, díky kterému je sedadlo na ráfek rimming ještě pohodlnější zážitek! Sedátko Rim Seat 2.0 je mimořádně stabilní a robustní a jeho výšku lze nastavit během okamžiku. Rim Seat 2.0 od MEO je inovativní, uživatelsky přívětivý kus BDSM nábytku, který byl speciálně vyvinut pro milovníky análního sexu rimming a anilingu.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: