Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

BDSM Bondage

Zpravodaj

Bound&Ground™ - Psí pranýř

Chcete mít nad svým partnerem maximální kontrolu? Pak je Bound&Ground™ pillory přesně pro vás! Polštář Bound&Ground™ promění sex na pejska v bezkonkurenční zážitek plný síly, kontroly a čisté vášně. Bound&Ground™ je typ pillory, který byl speciálně vyvinut pro svazování rukou a nohou.

Více informací

3464/00

189,99 €


-40,00 €

149,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Chcete mít nad svým partnerem maximální kontrolu? Pak je Bound&Ground™ pillory přesně pro vás! Polštář Bound&Ground™ promění sex na pejska v bezkonkurenční zážitek plný síly, kontroly a čisté vášně. Bound&Ground™ je druh pillory, univerzální a robustní BDSM pomůcka speciálně navržená pro svazování rukou a nohou.

    Závěsný pillory umožňuje fixovat partnera v oblíbené poloze na pejska, což zaručuje kontrolovaný a intenzivní prožitek při sexu. V zavřeném stavu lze Bound&Ground™ zajistit visacím zámkem, aby bylo spoutání ještě bezpečnější a kontrolovanější.

    Proč je sex na pejska tak oblíbený?

    Sex na pejska je jednou z nejoblíbenějších a nejintenzivnějších sexuálních poloh, protože umožňuje velmi hluboký průnik. Tato poloha nabízí dominantnímu partnerovi vynikající kontrolu a prvotřídní přístup k erotogenním zónám submisivního partnera, což maximalizuje potěšení. S polštářem Bound&Ground™ je tento prožitek ještě intenzivnější, protože submisivní partner je zafixován v dokonalé poloze. Omezení volnosti pohybu a naprostá kontrola ze strany dominantního partnera umocňují pocit podřízenosti a odevzdanosti. To vede k intenzivnějšímu sexuálnímu prožitku, protože submisivní partner je zcela vydán na milost a nemilost vůli a touhám dominantního partnera. Polštář Bound&Ground™ promění sex na pejska v bezkonkurenční zážitek plný moci, kontroly a čisté vášně.

    Vyzkoušejte magický účinek pillory Bound&Ground™, který úchvatným způsobem umocní submisivitu vašeho partnera!

    Konstrukce Bound&Ground™ zajišťuje, že ruce i nohy jsou pevně drženy na místě a nutí vašeho partnera k submisivní poloze. Možnost zajistit Bound&Ground™ visacím zámkem umožňuje dominantnímu partnerovi zcela ovládnout situaci, zatímco submisivní partner je bezpečně spoután. Robustní konstrukce z kvalitního dřeva, oceli a plastu zaručuje odolnost a stabilitu i při intenzivním používání. Bound&Ground™ mohou používat muži i ženy, což z něj činí univerzální a nepostradatelný doplněk v repertoáru každého BDSM.

    Zážitek, který si nesmíte nechat ujít!

    Výjimečnou vlastností Bound&Ground™ je omezená volnost pohybu. Vstávání, stání ani chůze nejsou možné. V této submisivní, klečící poloze na pejska je partner zcela vydán na milost a nemilost dominantnímu partnerovi. To zintenzivňuje dynamiku moci mezi partnery a umožňuje hluboké emocionální a fyzické prožitky.

    Proto je Bound&Ground™ nezbytností pro každého fanouška BDSM:

    Stejně přitažlivé může být použití pryčny Bound&Ground™ v kombinaci s některým z našich erotických strojků nebo práce na penisu, varlatech, análním otvoru či vagíně s masážním strojkem z řady Bound&Ground™ DOXY k práci na nich. Obzvlášť vzrušující je, když dominantní paní praktikuje pegging a rozmazluje svého submisivního partnera připínacím dildem. Díky této všestrannosti je Bound&Ground™ nezbytnou výbavou každého fanouška BDSM. Díky jednoduché manipulaci se pillory Bound&Ground™ snadno nasazuje i sundává, takže je vhodný jak pro začátečníky, tak pro zkušené fanoušky BDSM.

    Chcete mít nad svým pasivním partnerem maximální kontrolu? Pak je Bound&Ground™ pillory přesně pro vás!

    Bound&Ground™ pillory je oblíbený zejména díky své schopnosti umožnit klasické a intenzivní BDSM pozice bezpečným a kontrolovaným způsobem. Fixace rukou a nohou v poloze na pejska umožňuje zdůraznit moc a kontrolu dominantního partnera a zároveň výrazně omezit volnost pohybu submisivního partnera.

    Díky této vlastnosti je pillory Bound&Ground™ velmi účinným nástrojem pro demonstraci moci, kontroly a ponížení. Shrnuto a podtrženo, pillory Bound&Ground™ je nepostradatelným doplňkem pro každého, kdo chce intenzivně prožívat životní styl BDSM. Nabízí nejen možnost fyzické kontroly, ale také ponížení, což z něj činí mimořádně účinnou a oblíbenou BDSM sexuální hračku. Zažijte dokonalou kontrolu a ponížení s pillory Bound&Ground™ a objevte mnoho možností této inovativní BDSM sexuální hračky.

    Další podrobnosti:

    • Bound&Ground™ pillory
    • Závěs: Pilíř Bound&Ground™ se snadno otevírá a zavírá, takže jeho použití je jednoduché.
    • Fixace rukou a nohou: Konstrukce zajišťuje pevnou fixaci rukou i nohou a udržuje partnera v ohnuté submisivní poloze na pejska.
    • Uzamykací mechanismus: V zavřeném stavu lze polštářek zajistit visacím zámkem pro větší bezpečnost a kontrolu.
    • Univerzálnost: Může být používán muži i ženami.
    • Materiál: Vysoce kvalitní dřevo, ocel a plast zajišťují odolnou a stabilní konstrukci

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Wow - Schönes Gefühl

    Hätte nicht gedacht, dass das Ding so viel Spaß macht. Wenn wir es benutzen ist es ein absolutes Highlight. Ich kann es nur empfehlen. Qualität und Preis sind echt unschlagbar.

      Napište vlastní recenzi

      Bound&Ground™ - Psí pranýř

      Bound&Ground™ - Psí pranýř

      Chcete mít nad svým partnerem maximální kontrolu? Pak je Bound&Ground™ pillory přesně pro vás! Polštář Bound&Ground™ promění sex na pejska v bezkonkurenční zážitek plný síly, kontroly a čisté vášně. Bound&Ground™ je typ pillory, který byl speciálně vyvinut pro svazování rukou a nohou.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: