Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

BDSM Bondage

Zpravodaj

Hogtie Konektor s D-kroužky, zejména pro bondage

Hogtie Tento malý, ale mimořádně praktický konektor s D-kroužky je nepostradatelným doplňkem pro milovníky intenzivních zážitků, jako je například bondage. Tento konektor je vyroben z dvojitě prošívané kůže, je pevně vyroben, extrémně bezpečně přinýtován a vybaven robustními D-kroužky.

Více informací

7987/00

k dispozici na

    Více informací

    Hogtie Tento malý, ale mimořádně praktický konektor s D-kroužky je nepostradatelným doplňkem pro milovníky intenzivních zážitků, jako je bondage. Tento konektor je vyroben z dvojitě prošívané kůže, je pevně vyroben, extrémně bezpečně přinýtován a vybaven robustními D-kroužky.

    Ke každému ze čtyř D-kroužků lze pomocí visacích zámků, digitálních časových zámků MEObond nebo karabin připevnit pár našich pout a kotníkových pout.Výhody:

    • Vysoká bezpečnost: spojovací prvek je vyroben z vysoce kvalitní, dvojitě prošité kůže a je opatřen robustními nýty, které zajišťují bezpečné a pevné nasazení.
    • Snadné použití: Díky čtyřem D-kroužkům lze pouta na ruce a kotníky připojit rychle, snadno a bezpečně, což umožňuje různé bondage pozice.


    Hogtie Bondáž je omezující bondážní technika, při níž jsou ruce a nohy osoby svázány za zády. Tato poloha navozuje intenzivní pocit omezeného pohybu, dominance a podřízenosti. V klasické verzi leží svázaná osoba na břiše, zatímco její ruce a nohy jsou spojeny provazy, pouty a kotníkovými pouty nebo řemínky. Navzdory náročnosti a možnému nepohodlí nabízí bondage hogtie intenzivní a obohacující zážitek, pokud se praktikuje zodpovědně a bezpečně. Praktický spojovací prvek s D-kroužky, známý také jako "Hog Tie Conector", umožňuje rychlé, snadné a bezpečné připojení pout na ruce a kotníků. Tento konektor je vyroben z dvojitě prošité kůže a vybaven robustními D-kroužky, takže nabízí maximální bezpečnost a robustnost. Je univerzální a lze jej kombinovat s různými BDSM doplňky, jako jsou visací zámky, digitální časové zámky nebo karabiny. Konektor s D-kroužky je nepostradatelným doplňkem pro každého, kdo chce zintenzivnit své bondage zážitky. Díky svému robustnímu zpracování a všestranným možnostem použití je tento konektor vhodný jak pro začátečníky, tak pro zkušené nadšence BDSM.





    Další podrobnosti:

    • Hogtie D-kroužky, ideální pro bondage
    • Materiál: dvojitě prošitá kůže, pevně přinýtovaná
    • D-kroužky: Čtyři robustní D-kroužky pro bezpečné upevnění pout a kotníkových manžet
    • Použití: Ideální pro svazování prasat a další omezující techniky svazování.
    • Kompatibilní s visacími zámky, digitálními časovými zámky MEObond a karabinami.
    • MEO Shop nabízí širokou škálu bondage produktů a dalších BDSM doplňků pro všechny preference a fantazie. Navštivte MEO Shop a objevte široké možnosti, které nabízejí bondage produkty a další vysoce kvalitní BDSM doplňky. Nabídka MEO zahrnuje různé druhy bondage pomůcek, včetně kožených pout na ruce a kotníky, bondage provazů, roztahovacích tyčí a mnoho dalšího, vše speciálně navržené pro různé potřeby a preference. Každý bondage výrobek v obchodě MEO je navržen tak, aby maximalizoval smyslný zážitek tím, že poskytuje bezpečné a pohodlné spoutání. Bondážní výrobky MEO jsou vhodné jak pro začátečníky, tak pro zkušené fanoušky BDSM. Tyto výrobky nabízejí nejen pohodlí a bezpečí, ale také možnost posunout BDSM sezení na novou úroveň díky inovativnímu a vysoce kvalitnímu vybavení. Kvalitní materiály a pečlivé zpracování našich výrobků zaručují dlouhou životnost a příjemný pocit při používání. Ať už jde o intimní chvilky ve dvou, nebo intenzivnější BDSM sezení, bondage výrobky z MEO Shopu jsou všestranné a vždy obohacující. Kromě bondage doplňků nabízí MEO Shop širokou škálu dalších BDSM produktů, jako jsou roubíky, bičíky, masky na oči a mnoho dalšího. Tyto doplňky jsou dokonale sladěné, aby zajistily komplexní a uspokojující BDSM zážitek. MEO Shop klade velký důraz na kvalitu a bezpečnost, takže každý výrobek splňuje nejvyšší standardy a zaručuje bezpečné používání.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Hog tie connector rings meo

    Could I lock myself up without help?

      Hodnocení 

      Hog Tie Clip

      This is a very useful piece to add to your collection. We have used it for more then a basic hog tie... It can be used with a spreader bar and chains for numerous other positions and combinations to bind hands, feet and even the neck when used with a decent set of wrist/ankle binders as well as a collar

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      He hog tied me naked on the floor

      I get so excited just thinking about the possibilities! I love this set! Guys, if you don't have one, you don't know what you are missing.

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Dieses Original ist super

      Ich habe schon viele billige Kopien von diesem MEO-Produkt gesehen. Dieses Original ist super und man kann sie nicht einfach verbiegen oder das Lederkreuz zerreissen. Auch nicht mit viel Kraft. Also 5 Sterne.

        Napište vlastní recenzi

        Hogtie Konektor s D-kroužky, zejména pro bondage

        Hogtie Konektor s D-kroužky, zejména pro bondage

        Hogtie Tento malý, ale mimořádně praktický konektor s D-kroužky je nepostradatelným doplňkem pro milovníky intenzivních zážitků, jako je například bondage. Tento konektor je vyroben z dvojitě prošívané kůže, je pevně vyroben, extrémně bezpečně přinýtován a vybaven robustními D-kroužky.

        Napište vlastní recenzi

        Ostatní zákazníci také zakoupili:

        30 další položky ve stejné kategorii: