Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Ball Stretcher

Zpravodaj

Ball stretcher BDSM z nerezové oceli

ball stretcher ball stretcher S naším BDSM z nerezové oceli , musíme předem poslat malé varování: naše novinka zajišťuje erekci tvrdou jako skála a velmi, velmi baculatá varlata! Ball stretcher Zlatý hřeb: lze k němu připevnit pouta na ruce nebo kotníky - ideální pro všechny příznivce bondage.

Více informací

k dispozici na

    Více informací

    ball stretcher BDSM z nerezové oceli - prémiová kvalita pro dokonalý zážitek z bondáže

    Ball stretcher Zažijte zcela novou úroveň stimulace s naší nerezovou ocelí . Ball stretcher Přesně CNC frézované a vysoce leštěné, což zaručuje nejen dokonalé uchycení, ale také výjimečnou kvalitu. Provedení "Made in Germany" znamená odolnost, robustnost a vysoký komfort nošení - prémiový výrobek, který vás okamžitě nadchne.

    ball stretcher Nerezová ocel BDSM - vysoce kvalitní design

    Ball stretcher Nerezová ocel má dvoudílnou konstrukci a lze ji bezpečně a pevně upevnit pomocí integrovaných imbusových šroubů. Díky tomu je nejen pohodlný na nošení, ale také neuvěřitelně pevný, takže jej lze bez váhání používat po delší dobu, a to i během intenzivních BDSM sezení.

    Co je na sexu s kuličkovým natahovačem tak výjimečného?

    Ball stretcher Nerezová ocel zajišťuje intenzivní protažení šourku. Výsledek? Neuvěřitelně baculatý a tvrdý penis, jaký jste ještě nezažili. Kombinace roztažení a tlaku vytváří vzrušující pocit, který může zintenzivnit váš orgasmus.

    Ball stretcher Pokaždé, když zatáhnete za varlata, ať už vlastními pohyby, nebo vnějšími vlivy, pocítíte, jak se roztažení šourku zvyšuje - výsledkem je bezkonkurenční stimulace. Tento efekt se ještě zesílí, pokud je budete nosit během sexu. Vaše varlata jsou zátěží tažena dolů, což nejen posiluje vaši erekci, ale také poskytuje zvláštní stimulaci. Pocit, že se vaše varlata nacházejí na hranici mezi bolestí a rozkoší, činí zážitek intenzivnějším a umožňuje vám prožívat sex ještě vědoměji.

    ball stretcher Dokonalý kopanec: připevněte pouta na ruce nebo kotníky

    Ball stretcher Vrcholem naší nerezové oceli jsou vnější pouta na oči. Ty nabízejí možnost připevnění pout na ruce nebo kožených pout na kotníky, což ještě zvyšuje intenzitu prožitku. Ball stretcher Pokud připevníte pouta na kotníky , budete mít při každém pohybu pocit, že vás někdo pevně tahá za varlata. Roztahování šourku a tlak na varlata se zvyšuje s každým krokem - jde o bezkonkurenční zážitek, který má okamžitě viditelné účinky:

    Kožená pouta vám také nabízejí vzrušující možnosti. Ball stretcher Připojte pouta a zažijte pocit absolutní kontroly a podřízenosti. Ať už se pohybujete sami, nebo se velení ujímá partnerka, každý pohyb zvyšuje roztažení vašeho šourku a posouvá stimulaci na zcela novou úroveň.

    Dostupné velikosti a varianty:

    Ball stretcher Naše pouta z nerezové oceli jsou k dispozici v různých velikostech, takže si můžete vybrat přesně tu správnou variantu pro své potřeby. Všechny velikosti mají vnitřní průměr přibližně 35 mm:

    • ball stretcher ball stretcher Velikost S: výška 20 mm, 300 gramů - Ideální pro začátečníky, kteří si chtějí pomalu zvykat na používání .
    • ball stretcher Velikost M: výška 30 mm, 450 gramů - Pro pokročilé uživatele, kteří dávají přednost intenzivnějšímu protažení šourku a vyšší hmotnosti.
    • ball stretcher Velikost L: 40 mm vysoká, 600 gramů - Ideální pro profesionály BDSM, kteří hledají maximální protažení šourku a obzvlášť intenzivní zážitek.


    Ball stretcher Můžete si vybrat mezi samotnými pouty nebo sadou s pouty na ruce či kotníky.

    Maximální uživatelský komfort a snadné čištění:

    Ball stretcher Díky vysoce kvalitní nerezové oceli je BDSM nejen mimořádně odolný, ale také se snadno čistí. Nerezová ocel je hypoalergenní, a proto je obzvláště šetrná k pokožce, díky čemuž je čištění jednoduché a hygienické. Ball stretcher S teplou vodou a jemným mýdlem zůstane nerezová ocel dlouho krásná. INSTACLEAN Čas od času byste měli použít náš sprej.

    Další podrobnosti: V případě potřeby je možné použít nerezovou nádobu na nádobí:

    • BDSM natahovák na koule z nerezové oceli
    • ball stretcher Zažijte vzrušení a intenzitu, kterou vám může nabídnout pouze nerezová ocel - dokonalý doplněk pro vaše BDSM sezení!
    • ball stretcher K připevnění pout nebo pout na kotníky k , doporučujeme naše malé visací zámky.
    • Materiál: nerezová ocel, CNC frézovaná a vysoce leštěná
    • Provedení: Vyrobeno v Německu, přesné a robustní
    • Velikosti: S (20 mm), M (30 mm), L (40 mm)
    • Vnitřní průměr: cca 35 mm
    • Speciální funkce: Vnější šrouby pro připevnění pout nebo pout na kotníky
    • Použití: Použití: Zintenzivňuje erekci, zvyšuje stimulaci a potěšení, zajišťuje silné protažení šourku.
    • Péče: snadno se čistí, je hypoalergenní a odolný
    • ball stretcher Kromě naší nerezové oceli , MEO nabízí pestrý program pro všechny preference a úrovně zkušeností. Ať už hledáte BDSM kuličkový natahovač, nebo chcete vyzkoušet pocit z různých materiálů - máme pro vás ideální řešení. Ball stretcher V naší nabídce najdete vyrobené z PE, silikonu, vinylu a samozřejmě z nerezové oceli. Pro dodatečnou stimulaci doporučujeme naše erekční kroužky, které lze ideálně kombinovat s natahovačem koulí, aby byl zážitek ještě intenzivnější.



    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Ordentlich Gewicht

    Unterschätzt mir nicht diese schlicht aussehenden Ballstretcher, gerade in den größeren Optionen hat er echt ordentlich Gewicht. An die Schlaufen könnt ihr wie im Bild abgebildet einfach Manschetten verbinden oder mit einer eigenen Fesselung kreativ werde. Ein Traum!

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Alles perfekt und noch besser

    Mit der Bestellung war alles perfekt. Der Ballstretcher ist auch in Ordnung und er ist wirklich "multi-funktional". Sehr gut sind die abgerundeten Kanten und die polierten Oberflächen. Alles rostfreier Edelstahl. Die Schrauben passen auch gut. Die mitgelieferten Fesseln haben eine super Verarbeitung mit hohem Tragekomfort.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Diametre interne trop petit

    Je suis très excité par ce produit mais , hélas, j'ai de très grosses couilles et je n'arrive pas à le mettre .
    Serait il possible de m'expliquer comment y arriver de façon simple ?
    Ou y a t'il un modèle avec un trou plus grand ?
    Merci d'avance

      Hodnocení 

      Der Ober-Hammer

      Verbunden mit Handfesseln, dazu den Humbler und mein Tag ist perfekt !!!!!

      • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      5 stars

      I unfortunately have small balls, and I do what I can to make them appeal more tp my sex partners.I keep them shaved and when I fuck I wear cock ring and ring around my balls.The ball stretcher really makes my shaved balls standout when hard. I get alot of looks when I wear it in the gym shower room.

      • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Great product

      Just got mine (15oz) and the weight feels great. Extremely high quality too.

      • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      MADE IN GERMANY

      Very well made. Comfortable and easy to wear. The eyelets are removable for long term wear under clothing. Good weight.

      • 4 z 4 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Toy guy

      HOT !!! I found this easy to put on and loved the feel while wearing it. I recommend it be worn commando style so nothing interfere with the extraordinary feel. I have two different sizes. The 1 1/2" and 1 1/5". Thanks!!!

      • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Awesome

      Product is very good quality.I've been wearing it since it arrived.If your into stretching your scrotum this is surely the way to go.This is surely comfortable for long term wear.

      • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Very good quality materials and construction.

      Product came a day early. Very good quality materials and construction. A little difficult to put on initially. Feels wonderful once on. Must wear loose fitting garments while wearing the weight. MEO is one of my favorite companies!

      • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

      Napište vlastní recenzi

      Ball stretcher BDSM z nerezové oceli

      Ball stretcher BDSM z nerezové oceli

      ball stretcher ball stretcher S naším BDSM z nerezové oceli , musíme předem poslat malé varování: naše novinka zajišťuje erekci tvrdou jako skála a velmi, velmi baculatá varlata! Ball stretcher Zlatý hřeb: lze k němu připevnit pouta na ruce nebo kotníky - ideální pro všechny příznivce bondage.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: