Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Ball Stretcher

Zpravodaj

Cock Lock ball stretcher DeLuxe - a kroužek na penis v jednom

Cock Lock ball stretcher DeLuxe je vysoce kvalitní kombinace a leštěného ocelového kroužku. Nabízí maximální kontrolu nad genitáliemi, vysoký komfort nošení a je ideální pro BDSM seance, dlouhodobé používání nebo diskrétní každodenní použití.

Více informací

5481/50

89,99 €


-20,00 €

69,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Cock Lock ball stretcher DeLuxe - Dokonalá kombinace a kroužku na penis

    Cock Lock ball stretcher DeLuxe je inovativní kombinace erekčního kroužku a kroužku na penis, který je navržen pro maximální kontrolu nad genitáliemi a zároveň je pohodlný při nošení. Tato úžasná erotická pomůcka pro muže inspiruje BDSM komunitu již desítky let. Skládá se ze dvou dokonale sladěných částí a lze jej pevně a bezpečně uzavřít pomocí imbusových šroubů, což z něj činí skutečné vysoce bezpečné křídlo pro mužské genitálie. Cock Lock

    Cock Lock Ručně vyrobený, zaoblený a několikrát leštěný DeLuxe nabízí nejen bezpečnost, ale také mimořádně pohodlné nošení - ideální pro delší BDSM seance. DeLuxe je ergonomicky navržen tak, aby se dal nosit i v běžném životě, aniž by svému nositeli příliš překážel. Díky svému diskrétnímu tvaru zůstává pod mírně širšími kalhotami téměř neviditelný, takže si své sexy tajemství můžete užívat po celý den.

    Maximální pohodlí, kontrola a bezpečnost:

    Cock Lock ball stretcher V kontextu BDSM slouží DeLuxe nejen jako erekční kroužek, ale také jako symbol kontroly a podřízení. Bezpečný uzamykací mechanismus s imbusovými šrouby dává nositeli absolutní kontrolu nad svými genitáliemi, což umocňuje souhru mezi podřízeností a disciplínou. Kroužek je vyroben z vysoce leštěné nerezové oceli a vytváří výrazný vizuální dojem, který se dokonale hodí do každého BDSM sezení. Cock Lock Díky své robustní konstrukci a ergonomickému tvaru je DeLuxe vhodný i pro dlouhodobé používání, ideální pro submisivní muže, kteří chtějí svou submisivitu prožívat delší dobu.

    Masturbace s lubrikantem STROKE 2.0 pro intenzivní sex edging

    Cock Lock Pro ty, kteří chtějí posunout BDSM sezení na vyšší úroveň, je DeLuxe v kombinaci s lubrikantem STROKE 2.0 tou nejlepší volbou. Lubrikant STROKE 2.0 byl speciálně vyvinut pro dlouhá sezení aedging umění oddálit orgasmus pro zvýšení intenzity vyvrcholení. Cock Lock Tease Denial S DeLuxe kolem penisu a varlat lze zintenzivnit praktiky, jako je &, zatímco lubrikant STROKE 2.0 zajistí dlouhotrvající potěšení.edgingCock Lock zážitek ze sexu ještě nikdy nebyl tak vzrušující, uspokojivý a zároveň tak kontrolovaný - DeLuxe naprosto mění pravidla hry!

    Cock Lock Proč je DeLuxe dokonalou volbou:

    • ball stretcher Kombinace erekčního kroužku: dva v jednom - pro intenzivní a dlouhotrvající potěšení.
    • Bezpečný uzávěr: Pevně uzavřený imbusovými šrouby pro absolutní kontrolu a bezpečnost.
    • Vhodný pro BDSM: Ideální pro BDSM sezení, kde je důležitá kontrola a podřízení. Ideální pro dlouhodobé používání.
    • Vysoce kvalitní chirurgická ocel: Vyrobeno z antialergické, robustní a několikrát leštěné chirurgické oceli.
    • Pohodlné i při dlouhodobém používání: Ručně vyrobený ergonomický tvar zajišťuje maximální pohodlí i při dlouhodobém používání.


    Čištění a péče

    Cock Lock Doporučujeme důkladně čistit DeLuxe po každém použití, aby byla zajištěna maximální hygiena a dlouhá životnost. INSTACLEAN Cock Lock Pomocí našeho spreje je lze snadno a účinně dezinfikovat a rychle připravit k dalšímu použití.

    Další podrobnosti: V případě potřeby můžete použít i další pomůcky:

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Macht was es soll,

    zieht an den Eiern. Rutscht sicher auch nicht ab, Jedoch schneidet das Teil am Sack ein weil es hier nicht genug verundet ist. Aber was solls, ein bischen Schmerzen dürfen doch sein!

    • 5 z 5 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    TOTAL GEIL

    Das hohe Gewicht hängt schon ziemich geil zwischen den Beinen. Vielleicht etwas schwer, wenn man es länger (24/7) auch im Alltag tragen will aber für ein paar stunden null problem. Sehr gut verarbeitet, schön glatt poliert, keine scharfen Kanten, die Öffnungen sitzen da wo sie sollen und passen gut, so wie man es von MEO kennt. Kurz und gut das wirklich tragbare DeLuxe Cock Lock ist eine echte Kaufempfehlung.

    • 4 z 4 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    TOTAL GEIL

    In den ersten Tagen hatte ich kleinere Probleme beim Anlegen, doch das hat sich jetzt von selbst erledigt. Übung macht den Meister und jetzt ist es TOTAL GEIL

    • 4 z 4 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Fun to put on

    Very heavy (fun to put on!) then great fun for the wearer

    • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Makes by balls really tight and shiny!

    I received it and put in on as soon as I could. It took awhile to get the ring on, my balls are quite large. As soon as I was able to get my balls through the ring I was able to get the rest of it on. I really like it!

    • 5 z 5 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Awesome

    Awesome peice,a little hard to get on but the feeling is great. highly recommend.

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Thanks MEO!

    A little small, but once on, feels great and really wouldn't want it too much larger as you would loose it's great sensations. Thanks MEO!

    • 6 z 6 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Cock Lock ball stretcher DeLuxe - a kroužek na penis v jednom

    Cock Lock ball stretcher DeLuxe - a kroužek na penis v jednom

    Cock Lock ball stretcher DeLuxe je vysoce kvalitní kombinace a leštěného ocelového kroužku. Nabízí maximální kontrolu nad genitáliemi, vysoký komfort nošení a je ideální pro BDSM seance, dlouhodobé používání nebo diskrétní každodenní použití.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: