Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální zátky

Zpravodaj

Butt plug BUTTR Victory Double Finger - Velký anální kolík s přísavkou

Co je lepší než prst v zadku? Dva obrovské prsty v zadku! Butt plug Dvojitý prst BUTTR Victory nabízí zcela nový rozměr anální stimulace. Butt plug Díky své mimořádné velikosti a realistickému designu zdvojnásobuje potěšení. Jakmile jsou oba prsty zasunuty, roztáhnou se!

Více informací

10065/00

k dispozici na

    Více informací

    butt plug BUTTR Victory Double Finger - Dvakrát tak dobrý, dvakrát tak intenzivní

    Co je lepší než prst v zadku? Dva obrovské prsty v zadku! Butt plug BUTTR Victory Double Finger nabízí zcela nový rozměr anální stimulace. Butt plug Díky své mimořádné velikosti a realistickému designu zdvojnásobuje potěšení. Dva prsty poskytují velmi zvláštní druh stimulace, protože jakmile jsou oba prsty zasunuty, roztáhnou se! Nejen velikost (27 cm na délku a 2 x 5 cm = 10 cm v průměru), ale i detaily těchto prstů jsou působivé - každá linie a obrys jsou realisticky vymodelované a zajišťují mimořádně intenzivní zážitek. Naši zákazníci si mohou prsty zasunout análně i vaginálně nebo se rozhodnout pro dvojitou penetraci - jeden prst do análu, druhý do vagíny.

    Anální kolík Victory s dvojitým prstem: Jedinečný design pro maximální potěšení

    Butt plug BUTTR Victory Double Finger má realistický tvar a povrch vymodelovaný podle skutečné ruky, což poskytuje dodatečnou stimulaci při zavádění. Silná, stabilní základna udrží anální kolík bezpečně na místě bez ohledu na to, jak intenzivní bude sezení. Silná přísavka také umožňuje použití bez použití rukou - připevněte anální kolík například na nástěnné zrcadlo a sledujte, jak do vás tyto dva prsty pomalu pronikají.

    butt plug Proč je BUTTR Victory Double Finger dokonalý anální kolík:

    • Realistický design: vysoce detailní anální kolík je vymodelován podle lidské ruky a poskytuje intenzivní, realistický pocit.
    • Všestranné použití: Prsty lze použít pro anální nebo vaginální stimulaci nebo pro dvojnásobné potěšení díky současné penetraci.
    • butt plug Stabilní základna a přísavka: Stabilní základna a silná přísavka zajišťují, že kolík zůstane pevně na místě a nesklouzne. Butt plug Připevněte Victory Double Finger k zrcadlu nebo jinému hladkému povrchu pro potěšení bez použití rukou.
    • butt plug Materiál: Je vyroben z vysoce kvalitního vinylu, který je šetrný k tělu a zároveň dostatečně pružný, aby se dokonale přizpůsobil vnitřní anatomii.


    Použití, správný lubrikant a čištění análního kolíku

    Vždy používejte dostatečné množství doporučeného Glory Holebutt plug Hybridního lubrikantu od MEO pro obzvlášť příjemný zážitek s Victory Double Finger . Tento hybridní lubrikant nabízí dlouhotrvající lubrikaci a je ideální pro intenzivní sezení. Butt plug VERYCLEAN Po použití Victory Double Finger důkladně očistěte teplou vodou a jemným mýdlem nebo použijte náš sprej pro obzvláště důkladné čištění a optimální hygienu.


    Značka BUTTR - kvalita a inovace z Evropy

    BUTTR je evropská značka, která se proslavila jako dodavatel vysoce kvalitních erotických hraček a lubrikantů. Značka BUTTR, známá svou robustní, mužnou estetikou a pečlivě vyvinutým sortimentem výrobků, se zaměřuje zejména na muže a ženy, kteří hledají nové výzvy v oblasti zadních hrátek. Butt plug Každý výrobek z kolekce BUTTR, od Victory Double Finger až po speciálně vyvinuté lubrikanty, je vyroben podle nejvyšších standardů bezpečnosti, pohodlí a trvanlivosti. Značka zaujme nejen svým inovativním designem, ale také použitím materiálů šetrných k tělu, které splňují nejvyšší standardy kvality. S BUTTR zažijete intenzivní a sofistikované potěšení - ať už jste začátečník, nebo zkušený profesionál v oblasti análního sexu,fisting nebo análního strečinku.

    Další podrobnosti:

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Fühlt sich sehr geil an

    Das große Butt Plug hat keinen unangenehmen Geruch wie viele andere. Es fühlt sich sehr geil an wenn er drin ist und sich dann die beiden Finger spreizen. Hammer wenn man ihn dann noch bewegt, rein und raus und drehen. Die Größe und vor allem die Dicke ist ideal um auch wirklich Spaß damit zu haben. Der Saugnapf ist stark und hält sehr gut an glatten Oberflächen.

      Hodnocení 

      Correcto

      Todo bien

        Hodnocení 

        Esta bien

        Era un regalo, y de momento, le ha gustado

          Napište vlastní recenzi

          Butt plug BUTTR Victory Double Finger - Velký anální kolík s přísavkou

          Butt plug BUTTR Victory Double Finger - Velký anální kolík s přísavkou

          Co je lepší než prst v zadku? Dva obrovské prsty v zadku! Butt plug Dvojitý prst BUTTR Victory nabízí zcela nový rozměr anální stimulace. Butt plug Díky své mimořádné velikosti a realistickému designu zdvojnásobuje potěšení. Jakmile jsou oba prsty zasunuty, roztáhnou se!

          Napište vlastní recenzi

          30 další položky ve stejné kategorii: