Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální zátky

Zpravodaj

BUTTR Cold Blooded Scaled butt plug - XXL anální kolík

BUTTR Cold Blooded Scaled butt plug je ideální pro zkušené uživatele, kteří chtějí posunout své anální hranice a přidat análnímu strečinku další rozměr. S impozantní délkou 15,2 cm a maximálním průměrem 9,9 cm Cold Blooded Scaled butt plug pro intenzivní anální stimulaci.

Více informací

10029/00

k dispozici na

    Více informací

    BUTTR Cold Blooded Scaled Butt Plug: Pro anální profesionály, kteří hledají novou výzvu

    BUTTR Cold Blooded Scaled butt plug je ideální pro zkušené uživatele, kteří chtějí posunout své anální limity a dosáhnout další dimenze análního roztažení. S impozantní délkou 15,2 cm a maximálním průměrem 9,9 cm Cold Blooded Scaled butt plug poskytuje intenzivní anální stimulaci. Texturovaný povrch Cold Blooded Scaled butt plug zajišťuje, že při pomalém zavádění do análního otvoru je intenzivně cítit každý centimetr. Kromě toho šupinatý povrch Cold Blooded Scaled butt plugbutt plug zajišťuje, že lubrikant obzvláště dobře přilne k , což poskytuje ještě lepší pocit. Pro obzvlášť příjemný zážitek doporučujeme před použitím nanést velké množství doporučeného hybridního lubrikantu MEOGlory Hole Hybridního lubrikantu před použitím.

    Proč je BUTTR Cold Blooded Scaled butt plug dokonalou volbou?

    • Náročná velikost: S délkou zaváděcího otvoru 15,2 cm a průměrem 9,9 cm je BUTTRY Cold Blooded Scaled butt plug ideální pro všechny, kteří chtějí vyzkoušet větší anální kolíky a maximalizovat anální roztažení.
    • Nádherný povrch: Speciální, odstupňovaný povrch Cold Blooded Scaled butt plug poskytuje intenzivní anální stimulaci a díky němu je každý pohyb znatelný. Butt plug Šupinatý povrch také zajišťuje, že lubrikant obzvlášť dobře přilne k .
    • Široká základna: Široká základna Cold Blooded Scaled butt plugbutt plug poskytuje nejen stabilitu, ale je také ideální pro jízdu.
    • Pro pokročilé uživatele: V Cold Blooded Scaled butt plug byl speciálně vyvinut pro zkušené uživatele, kteří chtějí rozšířit své anální dovednosti a sexuální hranice.


    Pro anální profesionály: Silná konstrukce pro intenzivní stimulaci

    Kolekce BUTTR byla speciálně vyvinuta pro anální profesionály s vysokými nároky a posouvá anální potěšení na novou úroveň Backdoor-Play na novou úroveň. Robustní, mužný vzhled a vojenský design značky BUTTR odráží sílu a výdrž, které jsou vyžadovány při používání erotických hraček, jako je např Cold Blooded Scaled butt plug jsou žádané. Na Cold Blooded Scaled butt plug je dalším příkladem toho, jak BUTTR nabízí nezapomenutelné zážitky, které vyžadují odhodlání a výdrž.

    Použití, správný lubrikant a čištění análního kolíku

    Vždy používejte dostatečné množství doporučeného Glory Hole Hybridního lubrikantu od MEO pro hladký a příjemný zážitek s Cold Blooded Scaled butt plug. Tento hybridní lubrikant poskytuje dlouhotrvající lubrikaci a je ideální pro intenzivní sezení. Očistěte Cold Blooded Scaled butt plugVERYCLEAN po použití důkladně teplou vodou a jemným mýdlem nebo použijte náš sprej pro obzvláště důkladné čištění a optimální hygienu.

    Značka BUTTR - kvalita a inovace z Evropy

    BUTTR je evropská značka, která se proslavila jako dodavatel vysoce kvalitních erotických hraček a lubrikantů. Značka BUTTR, známá svou robustní, mužnou estetikou a pečlivě vyvinutým sortimentem výrobků, se zaměřuje speciálně na muže a ženy, kteří v sexu hledají nové výzvy Backdoor-Play hledají nové výzvy. Každý výrobek z kolekce BUTTR, od Cold Blooded Scaled butt plug až po speciálně vyvinuté lubrikanty, je vyroben podle nejvyšších standardů bezpečnosti, pohodlí a trvanlivosti. Značka zaujme nejen svým inovativním designem, ale také použitím materiálů šetrných k tělu, které splňují nejvyšší standardy kvality. S BUTTR zažijete intenzivní a sofistikované potěšení - ať už jste začátečník, nebo zkušený profesionál v oblasti análního strečinku fisting a análního strečinku.

    Další podrobnosti:

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    This will fill you up

    This bad boy is big not for beginners. I can't get it all the way in yet but hopefully I will sometime but what a feeling it is trying.

      Hodnocení 

      Optimale Form

      Lieferung und Verpackung waren super! Die Form des Buttplugs ist konisch und im Durchmesser rund. Die Form ist optimal, nicht so steil. Das ist etwas angenehmer beim Herausziehen. Der Abstand zwischen Plugkörper und Fuß ist gut bemessen, damit der Buttplug gut hält. Der Fuß ist gleichzeitig ein Saugnapf und so groß, dass keine Gefahr besteht, dass der Buttplug im Körper verschwindet. Die Verarbeitung ist sehr gut. Keine Nähte oder andere Produktionsfehler. Das Material sieht gut aus, riecht nicht und lässt sich mit etwas wasserlöslichem Gleitgel sehr gut benutzen. Auch die Reinigung ist mit dem Material kein Problem.

        Hodnocení 

        Alter Schwede !!!

        Ziemlich groß und ziemlich geil. Definitiv nicht für Anfänger geeignet.

          Napište vlastní recenzi

          BUTTR Cold Blooded Scaled butt plug - XXL anální kolík

          BUTTR Cold Blooded Scaled butt plug - XXL anální kolík

          BUTTR Cold Blooded Scaled butt plug je ideální pro zkušené uživatele, kteří chtějí posunout své anální hranice a přidat análnímu strečinku další rozměr. S impozantní délkou 15,2 cm a maximálním průměrem 9,9 cm Cold Blooded Scaled butt plug pro intenzivní anální stimulaci.

          Napište vlastní recenzi

          Ostatní zákazníci také zakoupili:

          30 další položky ve stejné kategorii: