Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální zátky

Zpravodaj

Anální kolík s tunelem - AssServant™

Náš legendární AssServant™ je mezi našimi zákazníky oblíbený, a to z dobrého důvodu. Pocit, že máte neustále doširoka otevřený konečník, vyvolává intenzivní pocit ztráty kontroly a análního podřízení. Tento anální kolík jde daleko za hranice prosté anální stimulace a nabízí hluboký zážitek, který kombinuje potěšení, ztrátu kontroly a anální podřízenost.

Více informací

k dispozici na

    Více informací

    Náš legendární AssServant™ je mezi našimi zákazníky oblíbený, a to z dobrého důvodu. Pocit, že máte neustále široce otevřený konečník, vyvolává intenzivní pocit ztráty kontroly a análního podřízení. Tento anální kolík jde daleko za hranice prosté anální stimulace a nabízí hluboký zážitek, který kombinuje potěšení, ztrátu kontroly a anální podřízenost. Je to hra hranic, která probouzí vzrušení z neznámého a touhu po nečekaném.

    Jste připraveni na dokonalé anální dobrodružství?

    Náš anální kolík AssServant™ je dokonalou erotickou hračkou pro každého, kdo hledá dokonalou anální stimulaci. Tento anální kolík, vyrobený z vysoce kvalitního silikonu a bez ftalátů, má anatomicky tvarovaný design, který je vhodný jak pro začátečníky, tak pro profesionály.

    Anální kolík AssServant™ je k dispozici ve třech velikostech a dokonale se přizpůsobí anatomii análního otvoru. Každý anální kolík je vybaven speciálně tvarovanou základnou, která zajišťuje optimální oporu a stabilitu.

    Promyšlený tvar, který se směrem ke špičce mírně zužuje, usnadňuje zavádění análního kolíku a zajišťuje, že zůstane bezpečně v konečníku i při cestování a při dlouhodobém nošení (např. přes noc a při cestování). Náš anální kolík AssServant™ je skutečnou špičkou! Díky jeho otvoru po celé délce můžete experimentovat podle libosti a objevovat nové, vzrušující způsoby hraní. Ať už do něj budete chtít zasunout tenké dildo nebo klystýrovou trubičku - s inovativním análním kolíkem AssServant™ se vaší fantazii meze nekladou! A pokud chcete mít jistotu, můžete AssServant™ kdykoli uzavřít pomocí přiložené těsnicí zátky.

    K dispozici ve 3 velikostech od S do L:

    • S = začátečník: celková délka 9 cm, zasouvací délka 7 cm, průměr 3 až 4,4 cm, vnitřní průměr 2,6 cm.
    • M = pokročilý: celková délka 11,5 cm, zasouvací délka 9,5 cm, průměr 3,4 až 5,9 cm, vnitřní průměr 2,9 cm
    • L = Anal pro: celková délka 13,5 cm, zasouvací délka 11,5 cm, průměr 4,3 až 6,5 cm, vnitřní průměr 3,3 cm


    Ponořte se do světa anální stimulace, která se vymyká normálu, a objevte novou úroveň potěšení a uspokojení s naším AssServant™. Jste připraveni překročit své hranice?

    Přesvědčivý design:

    Stabilní základna a optimálně dimenzovaný krček análního kolíku nabízejí několik výhod. Zaprvé, stabilní základna zajišťuje, že anální kolík je během používání umístěn bezpečně a stabilně, což snižuje riziko jeho nechtěného vyklouznutí z análního otvoru. To je důležité zejména při delším používání nebo při pohlavním styku. Za druhé, optimálně dimenzovaný krček análního kolíku zajišťuje pohodlné a bezpečné usazení v konečníku, aniž by způsoboval nepříjemný tlak nebo nepohodlí. Díky tomu se pohodlně nosí a pomáhá uvolňovat anální svaly. Celkově stabilní základna a dokonale dimenzovaný krček pomáhají zvýšit bezpečnost, pohodlí a potěšení z používání análního kolíku.

    Správný lubrikant a optimální čištění:

    Pro co nejlepší zážitek s našimi análními kolíky doporučujeme používat náš lubrikační gel na vodní bázi Aquameo. Tento speciálně vyvinutý lubrikant nabízí optimální lubrikaci a dlouhotrvající účinek, který usnadňuje zavádění análního kolíku a zajišťuje příjemný pocit.

    Anální kolík by se nikdy neměl používat s lubrikanty na bázi silikonu. Po použití je důležité anální kolík důkladně vyčistit, aby byla zajištěna hygiena a prodloužena trvanlivost výrobku. VERYCLEAN Použijte teplou vodu, jemné mýdlo a náš speciální čisticí sprej, aby byl anální kolík vždy čistý a připravený k dalšímu použití.

    Další podrobnosti:

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Awesome

    Master bought the big one, it took some time to train my ass to open that wide, but amazingly it did not collapse when in. He loves to see me walk around with it in, seeing my open ass.

      Hodnocení 

      Love it

      Everything about this AssServant is WONDERFUL. It feels so good going in and then stays right where you put it, and the sense of being open and accessible is delicious. Instant favorite.

        Hodnocení 

        If you love a serious butt plug look here!

        Work your way up to this and you will be delighted by its performance

          Hodnocení 

          Top

          A porter toute la journée sans problème et a retiré le soir par votre chérie avant de faire des câlins par derrière que du bonheur.sensation de dilatation extrême.. qualités au top.

          • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
          Hodnocení 

          Perfekter Plug

          Ein perfekter Plug zum schlafen oder ähnliches..er hat eine super glatte Oberfläche und Form, die super gleitet und sehr hygienisch ist..ganz zu schweigen davon, dass dieses Teil einfach geil aussieht..bin richtig stolz darauf, meinen zu haben..man merkt auch generell, aber vor allem bei jedem Schritt, was man da hinten drin hat, weil das Teil einfach so super schön groß ist :)

            Napište vlastní recenzi

            Anální kolík s tunelem - AssServant™

            Anální kolík s tunelem - AssServant™

            Náš legendární AssServant™ je mezi našimi zákazníky oblíbený, a to z dobrého důvodu. Pocit, že máte neustále doširoka otevřený konečník, vyvolává intenzivní pocit ztráty kontroly a análního podřízení. Tento anální kolík jde daleko za hranice prosté anální stimulace a nabízí hluboký zážitek, který kombinuje potěšení, ztrátu kontroly a anální podřízenost.

            Napište vlastní recenzi

            Ostatní zákazníci také zakoupili:

            30 další položky ve stejné kategorii: