Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální zátky

Zpravodaj

MEO-XTRM - černá AromaPlay™ Plug

Tato výjimečná vůně potěší a nadchne každého otroka! Na AromaPlay™ Plug přenáší nejintimnější tělesnou vůni dominantního partnera přímo do nosu submisivního partnera.

Více informací

3832/00

k dispozici na

    Více informací

    Tato výjimečná vůně potěší a nadchne každého otroka! Na AromaPlay™ Plug přenáší nejintimnější tělesnou vůni dominantního partnera přímo do nosu submisivního partnera. A to nejlepší na ní je AromaPlay™ Plug že ji lze použít análně i vaginálně.

    Tento výjimečný BDSM produkt umožňuje extrémní prožitek intimních vůní dominantního partnera a zajišťuje bezkonkurenční úroveň podřízenosti. derAromaPlay™ Plug v sobě jedinečným způsobem spojuje koncept podřízenosti a dominance. Integrovaný kanál v AromaPlay™ Plug odvádí anální nebo vaginální pach trubičkou přímo do plynové masky, čímž umocňuje pocit kontroly a odevzdanosti během BDSM sezení.

    MEO-XTRM - AromaPlay™ Plug - Jedinečné zážitky BDSM

    • Jedinečné vnímání pachů: Tzv AromaPlay™ Plug umožňuje intenzivní vnímání partnerova pachu prostřednictvím integrovaného vnitřního kanálu. Připojením AromaPlay™ Plug k hadici plynové masky, která je připojena k plynové masce, lze vůni přenášet ještě intenzivněji, jakmile se zátka na konci AromaPlay™ Plug je odstraněna.
    • Všestranné použití AromaPlay™ Plug je vhodný pro anální i vaginální použití, což z něj činí univerzální a nezbytný doplněk v každé BDSM sbírce. Inovativní design vám umožní prozkoumat nové úrovně smyslů a posunout své hranice.
    • Dostupné barvy: Dostupné varianty: The AromaPlay™ Plug je k dispozici ve třech zářivých barvách (červená, žlutá a černá).
    • Vysoce kvalitní materiál: The AromaPlay™ Plug je vyrobena z bezpečného a odolného plastu. Materiál se snadno čistí, díky čemuž se AromaPlay™ Plug ideální pro časté používání.
    • Snadná manipulace: V AromaPlay™ Plug lze připojit k plynové masce pomocí hadice plynové masky nebo k jiné kukle pomocí gumové hadice.


    Stránka AromaPlay™ Plug je zcela nový BDSM výrobek, který zaujme svou schopností přenášet vůni a univerzálností pro anální i vaginální použití. Ideální pro objevování nových smyslových úrovní a zintenzivnění BDSM zážitků. Tento jedinečný doplněk nabízí vzrušující možnosti a překvapení se zcela novým rozměrem intimity, dominance a podřízení.

    Další podrobnosti:

    • MEO-XTRM - AromaPlay™ Plug
    • Materiál: plast
    • Rozměry: 1,5 x 2,5 cm: Celková délka 13,5 cm, zasouvací délka 10,5 cm, průměr 1,4 cm až 3,5 cm
    • Stránka AromaPlay™ Plug je k dispozici ve třech různých barvách, takže si vybere každý a nesrovnatelný zážitek je zaručen.
    • Vhodné příslušenství: hadice k plynové masce, plynová maska atd (není součástí dodávky, objednejte si ji prosím samostatně).

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Geile Erfindung

    Genau das richtige Teil für den sehr devoten Sklaven der den M....Duft ganz tief einatmen muss. Mit dem richtigen Zubehörteilen von hier absolut top

      Napište vlastní recenzi

      MEO-XTRM - černá AromaPlay™ Plug

      MEO-XTRM - černá AromaPlay™ Plug

      Tato výjimečná vůně potěší a nadchne každého otroka! Na AromaPlay™ Plug přenáší nejintimnější tělesnou vůni dominantního partnera přímo do nosu submisivního partnera.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: