Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální zátky

Zpravodaj

Kompletní sada 3 análních kolíků - ProPleasureTrio - Anální trénink

Anální tréninková sada ProPleasureTrio od společnosti MEO nabízí začátečníkům i pokročilým uživatelům možnost bezpečně a postupně se připravit na intenzivnější anální zážitky. Je to nejen sada se 3 análními kolíky různých velikostí pro anální potěšení a anální trénink, ale je také ideální pro přípravu na první anální styk.

Více informací

8030/00

39,99 €


-10,00 €

29,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Bestseller: Ideální trio pro začátečníky i pokročilé uživatele análního sexu - ideální pro přípravu na první anální styk

    Anální tréninková sada ProPleasureTrio od MEO nabízí začátečníkům i pokročilým uživatelům možnost bezpečně a postupně se připravit na intenzivnější anální zážitky. Je to nejen sada se 3 análními kolíky různých velikostí pro anální potěšení a anální trénink, ale je také ideální pro přípravu na první anální styk.

    Postupné zvětšování pro optimální přípravu na první sex

    Tato sada tří análních kolíků je ideální volbou pro každého, kdo se chce připravit na svůj první anální styk. Příprava začíná mini análním kolíkem, který se jemně zavádí do análního otvoru a poskytuje počáteční seznámení. S přibývajícími zkušenostmi můžete přejít na střední anální kolík, který zintenzivní roztahování konečníku a jemně jej přivykne větším výzvám. Nakonec anální kolík maxi poskytuje největší roztažení konečníku a optimálně vás připraví na anální styk. Postupné roztahování jemně roztahuje tkáň, což usnadňuje následnou anální penetraci a zvyšuje pohodlí při análním styku.

    Měkký a pohodlný materiál pro bezpečné potěšení

    Všechny tři kolíky jsou vyrobeny z měkkého, pružného materiálu, který se snadno a pohodlně zavádí do análního otvoru. Flexibilní konstrukce se přizpůsobí vnitřní anatomii těla a zajistí maximální pohodlí. Každý anální kolík je vybaven přísavkou, která přilne k hladkému povrchu a umožňuje použití bez použití rukou. Díky tomu můžete vyzkoušet různé polohy a situace, aniž byste museli anální kolík držet.

    Rozměry análního kolíku:

    • Délka malého análního kolíku: 10,5 cm, Ø 1,5-2,5 cm
    • Střední anální kolík: délka 12 cm, Ø 2,5-3 cm
    • Velký anální kolík: délka 15,5 cm, Ø 3-4 cm


    Tato odstupňovaná škála velikostí umožňuje pomalu zvyšovat anální roztahování a anální trénink a postupně si zvykat na intenzivnější anální aktivity.

    Použití a příprava na anální styk

    Začněte trénink s mini análním kolíkem, abyste se seznámili s anální stimulací. Ujistěte se, že používáte dostatek lubrikantu, aby bylo zavádění jemné a pohodlné. Jakmile se budete cítit jistě, můžete přejít na střední anální kolík a nakonec dosáhnout hlubšího protažení s maxi análním kolíkem. Toto postupné zvyšování je ideální pro přípravu na první anální styk, protože vaše tělo si zvykne na pocit roztažení a proniknutí.

    Snadné čištění

    Péče o sadu tří análních kolíků je nekomplikovaná: Po použití je jednoduše očistěte teplou vodou a jemným mýdlem. VERYCLEAN Pro důkladnou dezinfekci doporučujeme sprej od MEO, který byl speciálně vyvinut pro čištění erotických hraček. Díky němu zůstane sada vždy hygienicky čistá a připravená k použití.

    Doporučené lubrikanty

    Pro nejlepší lubrikaci a maximální pohodlí doporučujeme lubrikant na vodní bázi FuckBuddy nebo na silikonové bázi EZ2FUCK. Oba lubrikanty byly vyvinuty pro usnadnění zavádění a maximální lubrikaci při análních hrátkách.

    Další podrobnosti:

    • ProPleasureTrio
    • Nejprodávanější
    • Ideální trio pro začínající i pokročilé uživatele anální erotiky
    • Ideální pro přípravu na první anální styk
    • Materiál: PVC, bez ftalátů
    • Rozsah dodávky: 1 x sada 3 análních kolíků
    • Vlastnosti: Flexibilní, s bezpečnou základnou pro použití bez použití rukou
    • Tato sada je ideální pro každého, kdo se chce připravit na svůj první anální styk nebo zintenzivnit svou anální stimulaci a potěšení. S touto sadou můžete trénovat bezpečně, pohodlně a vlastním tempem.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    parfait

    bon rapport qualité prix, entretien facile. Permet une bonne approche des plaisirs anales. Le moyen est vraiment agréable rapidement, le gros demande un peu plus de dilatation et de préparation. La ventouse est assez efficace.

    • 3 z 3 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Leave it in all day

    I just love them I put the middle size in and leave it in all day feel's great

    • 2 z 2 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Kompletní sada 3 análních kolíků - ProPleasureTrio - Anální trénink

    Kompletní sada 3 análních kolíků - ProPleasureTrio - Anální trénink

    Anální tréninková sada ProPleasureTrio od společnosti MEO nabízí začátečníkům i pokročilým uživatelům možnost bezpečně a postupně se připravit na intenzivnější anální zážitky. Je to nejen sada se 3 análními kolíky různých velikostí pro anální potěšení a anální trénink, ale je také ideální pro přípravu na první anální styk.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: