Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální sprchy

Zpravodaj

30 cm dlouhá anální sprcha - Deep Dick Diver - Realistické dildo jako anální sprcha pro důkladnou intimní hygienu

Na stránkách Deep Dick Diver od společnosti MEO nabízí to nejlepší z obou světů: Kombinuje dlouhé realistické dildo s mimořádně účinnou anální sprcha. Díky tomu si můžete vychutnat velmi hlubokou anální stimulaci a zároveň důkladné čištění konečníku a řitního otvoru.

Více informací

10016/00

k dispozici na

    Více informací

    30 cm dlouhá anální sprcha - Deep Dick Diver - Realistické dildo jako anální sprcha pro důkladnou intimní hygienu

    Na Deep Dick Diver od MEO nabízí to nejlepší z obou světů: Kombinuje dlouhé realistické dildo s mimořádně účinnou anální sprcha. To znamená, že si můžete užít velmi hlubokou anální stimulaci a zároveň důkladně vyčistit konečník a řitní otvor.

    S Deep Dick Diver si můžete vychutnat potěšení z intenzivní penetrace a důkladné intimní hygieny v jediném, univerzálním výrobku:

    S tímto nástrojem Deep Dick Diver Anální sprcha od MEO - kterou nabízíme ve třech působivých délkách: 30 cm, 39 cm a dechberoucích 49 cm - si uvědomíte, že intimní hygiena může být i opravdu žhavá. Tato jedinečná anální sprcha je realistické dildo, které vypadá jako skutečný, obrovský penis! Na Deep Dick Diver Anální sprcha zajišťuje nejen mimořádně důkladnou intimní hygienu, ale především poskytuje intenzivní chvíle rozkoše ve sprše.

    Co dělá Deep Dick Diver Anální sprcha tak výjimečná?

    • Realistický design: Máte rádi velké dilda? Tato extra dlouhá anální sprcha je vytvořena podle skutečného, působivě velkého penisu. Realistický vzhled penisového dříku a žaludu poskytuje velmi zvláštní pocit při výplachu konečníku a řitního otvoru. Máte pocit, jako by ve vás někdo ejakuloval!
    • Prvotřídní silikon: Vyrobeno z prvotřídního silikonu šetrného k tělu, který neobsahuje ftaláty, je sametově hebký a zároveň bezpečný a hygienický. S trochou lubrikantu na vodní bázi lze do konečníku zavést kompletní anální výplach!
    • Připraveno k okamžitému použití: Adaptér na spodní straně análního douche je vhodný pro většinu standardních sprchových hadic, takže si můžete užívat anální intimní hygienu a samozřejmě i potěšení přímo ve sprše, aniž byste museli provádět jakékoli nepohodlné přestavby. Vychutnejte si neuvěřitelnou rozkoš, zatímco si oplachujete konečník a konečník a zároveň cítíte extra dlouhý vibrátor hluboko v sobě.


    Spojte příjemné s užitečným!

    Na Deep Dick Diver není jen anální sprcha - je to dlouhé dildo pro hluboké, pronikavé potěšení A důkladnou intimní hygienu. Realistický design s realistickým dříkem penisu, skvělým žilkováním a vypouklým žaludem posune vaše erotická dobrodružství ve sprše na zcela novou úroveň. Sametový prémiový silikon je nejen bezpečný a přirozeně bez ftalátů, ale také neuvěřitelně příjemný na dotek. Ve sprše Deep Dick Diver lze snadno našroubovat na sprchovou hadici, takže můžete pohodlně regulovat množství vody prostřednictvím sprchového kohoutku.

    Jak používat Deep Dick Diver na:

    Našroubujte Deep Dick Diver pevně na sprchovou hadici. Potřete žalud lubrikantem na vodní bázi, např. oblíbeným FuckBuddy od MEO, dokud nebude lesklý a hladký, a pomalu zasuňte dildo do análního otvoru. Pocit, když do vás dlouhé dildo proniká, je bezkonkurenční - ale to je jen začátek. Přidejte další lubrikant a zasuňte dildo ještě hlouběji, zatímco necháte téct vodu. Zvyšující se náplň a vnitřní tlak ve vás vyvolá intenzivní pocit, až nakonec dildo vytáhnete a voda z vás vyteče v osvobozujícím výronu. Nechte vodu ve sprše téct, abyste vše opláchli, a až skončíte, naneste na dildo další lubrikant a začněte znovu.

    Jak důležité je používat anální sprchu před a po análním sexu:

    Pro příjemný a hygienický zážitek je zásadní používat anální sprchu před a po análním sexu. Před análním stykem anální sprcha zajistí důkladnou očistu a připraví vás na bezstarostný zážitek tím, že odstraní případné nečistoty. Po análním styku anální sprcha pomáhá znovu očistit konečník a konečník a zajišťuje, že v nich nezůstanou žádné zbytky. To podporuje nejen čistotu, ale také pohodu a zdraví, takže se můžete plně soustředit na potěšení ze sexu.

    Další podrobnosti:

    • Dlouhá anální sprcha - Deep Dick Diver
    • Realistické dildo jako anální sprcha pro velmi zvláštní anální potěšení a důkladnou intimní hygienu
    • Celková délka: 30 cm
    • Zaváděcí délka: 29 cm
    • Maximální zaváděcí průměr: 3,8 cm
    • Optimální tlak a teplota vody: Při použití Deep Dick Diver je důležité používat správný tlak a teplotu vody, abyste zajistili bezpečný a pohodlný zážitek. Používejte mírný tlak vody, který je dostatečně jemný, aby zajistil pohodlné čištění bez podráždění konečníku nebo citlivých vnitřních oblastí. Dbejte také na to, aby voda měla příjemnou, vlažnou teplotu - ani příliš horkou, ani příliš studenou. Díky tomu bude čištění důkladné a příjemné, zatímco vy si budete moci naplno vychutnat požitek z čistění Deep Dick Diver hluboko ve svém nitru.
    • Materiál: Dildo z vysoce kvalitního silikonu, adaptér ze zinkové slitiny, zátka z gumy.
    • Lubrikant: Pro dosažení nejlepších výsledků používejte pouze lubrikant na vodní bázi, např. lubrikant FuckBuddy od MEO.
    • Poznámka: Vyobrazená sprchová hadice není součástí dodávky.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Great product

    This product works great. I inserted it before attaching it to the shower just to see if it would fit all the way, it did! Cleans you out completely. Used it also after the clean out and it was a great feeling.

      Hodnocení 

      Duschaufsatz-Dildo

      Ich bin total begeistert von diesem Duschaufsatz-Dildo! Er lässt sich super einfach anstelle des Standard-Duschkopfes aufschrauben. Das Material ist sehr flexibel, aber dennoch stabil. Mit etwas Gleitgel kann er ohne Weiteres eingeführt werden. Für mich gibt es nichts zu beanstanden, deshalb gebe ich alle fünf Sterne!

        Hodnocení 

        Empfehlung

        Dieses Produkt ist wirklich super! Es ist von sehr guter Qualität und richtig gut verarbeitet. Das Material ist angenehm und fühlt sich toll an. Mit ein bisschen Gleitgel lässt es sich auch ganz leicht einführen. Es passt an jeden normalen Schlauch von der Dusche, weshalb man sich die passende Wassermenge problemlos für die Reinigung verabreichen kann. Ich habe nichts zu beanstanden und kann es nur empfehlen!

          Napište vlastní recenzi

          30 cm dlouhá anální sprcha - Deep Dick Diver - Realistické dildo jako anální sprcha pro důkladnou intimní hygienu

          30 cm dlouhá anální sprcha - Deep Dick Diver - Realistické dildo jako anální sprcha pro důkladnou intimní hygienu

          Na stránkách Deep Dick Diver od společnosti MEO nabízí to nejlepší z obou světů: Kombinuje dlouhé realistické dildo s mimořádně účinnou anální sprcha. Díky tomu si můžete vychutnat velmi hlubokou anální stimulaci a zároveň důkladné čištění konečníku a řitního otvoru.

          Napište vlastní recenzi

          Ostatní zákazníci také zakoupili:

          30 další položky ve stejné kategorii: