Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální protahování

Zpravodaj

AssSpreader™ - anální kolík pro anální dilataci - tunel butt plug

AssSpreader™ je speciální anální kolík, který udržuje řitní otvor široce otevřený 24 hodin denně. Bizarní anální erotická hračka, ideální pro extrémní anální roztahování se současnou anální penetrací. Butt plug V závislosti na své velikosti je tento s otvorem pro tunel vhodný pro méně zkušené uživatele, profesionály i milovníky BDSM!

Více informací

16,99 €


-4,00 €

12,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    AssSpreader™ je speciální anální kolík, který udržuje řitní otvor široce otevřený 24 hodin denně. Bizarní anální erotická hračka, ideální pro extrémní anální roztahování se současnou anální penetrací.

    Vhodný pro méně zkušené uživatele, profesionály i milovníky BDSM! AssSpreader™ je anální kolík, který splňuje to, co slibuje.

    S tímto análním kolíkem mohou začátečníci i zkušení uživatelé dosáhnout trvalého análního roztažení a působivých výsledků. AssSpreader™ od MEO® udržuje řitní otvor široce otevřený, zaručuje extrémní pocity a roztahuje řitní otvor krouživým pohybem s jasně viditelnými výsledky. Ideální pro udržení trvale otevřeného análního otvoru. Být takto odhalený je prostě geniální!

    Dokonalý design:

    Při výběru materiálu jsme nedělali žádné kompromisy. AssSpreader™ je vyroben z vysoce kvalitního silikonu se sametově hebkým povrchem. Je dostatečně tvrdý, aby se dal snadno zavést, ale dostatečně pružný, aby zajistil velmi vysokou úroveň pohodlí a bezpečné uchycení bez vyklouznutí z konečníku.

    Jak se AssSpreader™ používá?

    Tento anální kolík od MEO byl navržen tak, aby se dal před zavedením stlačit a teprve po úplném zasunutí do konečníku se roztáhne na svou maximální velikost! Jeho použití je velmi snadné! Před použitím se obě strany análního kolíku stlačí k sobě. Jakmile je AssSpreader™ zcela zasunut, obě strany se roztáhnou a rozšíří anální otvor na více než dvojnásobek jeho původní velikosti. Pravidelný anální trénink s AssSpreader™ také zajistí, že výsledek (široce rozevřený konečník) bude trvalý.

    AssSpreader™ ve 3 velikostech:

    • S = začátečník: celková délka 8 cm, zasouvací délka 7 cm, průměr při stlačení 3,5 cm, průměr při roztažení 4,8 cm, vnitřní průměr 1,5 cm.
    • M = pokročilý: celková délka 10 cm, zasouvací délka 9 cm, průměr při stlačení 4,6 cm, průměr při rozložení 6 cm, vnitřní průměr 2 cm.
    • L = anal pro: celková délka 12 cm, zasouvací délka 11 cm, průměr při stlačení 5 cm, průměr při roztažení 7 cm, vnitřní průměr 2,5 cm.


    Anální dilatace pro začátečníky i pokročilé uživatele!

    Na rozdíl od jiných análních dilatátorů je AssSpreader™ vhodný pro KAŽDÉHO, kdo miluje extrémní anální dilataci a rád experimentuje s análními erotickými hračkami. Ať už jde o začátečníka nebo análního profíka, muže nebo ženu, AssSpreader™ je vhodný pro každého.

    Jaké jsou výhody AssSpreader™ nebo análního kolíku s otvorem?

    Anal Tunnel Plug Anální kolík s dutinou, známý také jako , je anální kolík, který je uvnitř dutý. Zavádí se do řitního otvoru a udržuje řitní otvor otevřený, takže se můžete nerušeně dívat dovnitř. Anální kolík AssSpreader™ se používá také pro hrátky s různými tekutinami, například s lubrikantem nebo vodou. Anální kolík, jako je AssSpreader™, nabízí také možnost anální penetrace dlouhým análním dildem nebo nafukovacím dildem. AssSpreader™ mohou používat muži i ženy a je určen pro ty, kteří rádi experimentují s různými druhy anální stimulace.

    Důležité pokyny pro čištění AssSpreader™!

    Před použitím AssSpreader™ nebo jakéhokoli jiného análního kolíku byste jej měli důkladně vyčistit. Obvykle postačí teplá voda a jemné mýdlo. VERYCLEAN Pro hygienické čištění můžete použít náš sprej. Anální kolík AssSpreader™ je vyroben ze silikonu a má neporézní povrch, takže se na něm obtížně drží bakterie a částečky nečistot. Důležité je samozřejmě zejména čištění po použití. Před zavedením pomůcky AssSpreader™ do konečníku lze doporučit použití análního výplachu k vyčištění střeva.

    Jaký lubrikant mám pro AssSpreader™ použít?

    Pro zavedení AssSpreader™ do konečníku doporučujeme použít lubrikant na vodní bázi, například Aquameo. Lubrikantem navlhčete konečník i AssSpreader™. Náš sprej EXTREMEO usnadňuje anální dilataci a umožňuje snadné zavedení AssSpreader™ i nezkušeným uživatelům. Nepoužívejte lubrikanty na bázi silikonu, protože by poškodily vysoce kvalitní materiál AssSpreader™!

    Další podrobnosti:

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Parfait

    Produit conforme à la description, supporte très bien l’application de lubrifiant et se lave également très bien. Je le recommande.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Deutsche Qualität

    Dieser Tunnel-Analplug überzeugt durch seine hervorragende Qualität. Das weiche, aber stabile Silikon fühlt sich angenehm im Anus an und behält seine Form, ohne sich zu verformen oder ungewollt hineinzurutschen.

    Der Analplug besteht aus modernem, glattem Silikon – kein klebriges Material wie bei chinesischen Plagiaten. Das Einführen ist mühelos, und dank der durchdachten Form bleibt der Analplug sicher an Ort und Stelle. Anders als bei vielen anderen Modellen aus Asien, kann er nicht einfach herausgedrückt werden.

    Selbst über längere Zeit lässt sich dieser Analplug bequem tragen.

      Hodnocení 

      He loves to see me walk round with it in

      Boss bought the large, as they say it took some time train my ass to open that wide but amazingly it didnt collapse when in. He loves to see me walk round with it in , seeing my open ass. feels soo wierd cool air deep up me. Oh and yes he has fucked me thru it with a dildo.....

        Hodnocení 

        WONDERFUL

        Everything about this is WONDERFUL. It feels so good going in and then stays right where you put it, and the sense of being open and accessible is delicious. Instant favorite.

          Napište vlastní recenzi

          AssSpreader™ - anální kolík pro anální dilataci - tunel butt plug

          AssSpreader™ - anální kolík pro anální dilataci - tunel butt plug

          AssSpreader™ je speciální anální kolík, který udržuje řitní otvor široce otevřený 24 hodin denně. Bizarní anální erotická hračka, ideální pro extrémní anální roztahování se současnou anální penetrací. Butt plug V závislosti na své velikosti je tento s otvorem pro tunel vhodný pro méně zkušené uživatele, profesionály i milovníky BDSM!

          Napište vlastní recenzi

          Ostatní zákazníci také zakoupili:

          30 další položky ve stejné kategorii: