Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální lubrikant

Zpravodaj

Analforte - Více potěšení a méně bolesti - Anal Relax Spray pro uvolněný anální sex

Revoluční anální relaxační sprej pro větší potěšení při análním sexu! Už žádné obavy, že by jeho penis nebo vaše dildo mohly být příliš velké. Analforte Se sprejem Anal Relax Spray je vše bez námahy. Ideální pro anální sex nebo sólo sex s velkými erotickými hračkami, aniž by vás zcela znecitlivěl. Ideální pro začátečníky.

Více informací

1281/30

16,99 €


-4,00 €

12,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Revoluční anální relaxační sprej pro větší potěšení při análním sexu! Už žádné obavy, že by jeho penis nebo vaše dildo mohly být příliš velké. Analforte Se sprejem Anal Relax Spray je vše bez námahy. Ideální pro anální sex nebo sólo sex s velkými erotickými hračkami, aniž by byl zcela znecitlivující.

    Analforte Ideální pro začátečníky. vybízí k experimentování a zbavuje strachu z análního sexu, protože speciální složení uvolňuje svaly svěračů a usnadňuje pronikání do konečníku. Můžete si tak užít anální sex bez nepříjemných pocitů. Analforte Ať už to děláte poprvé, nebo už máte zkušenosti, zajistí příjemný a slastný zážitek.

    S Analforte® zažijete anální sex zcela novým způsobem:

    Analforte Díky speciálnímu komplexu účinných látek sprej usnadňuje anální penetraci a zajišťuje příjemný zážitek. Na rozdíl od jiných análních relaxačních sprejů neznecitlivuje pokožku, ale uvolňuje svěrací svalstvo. Analforte Díky tomu je ideální pro anální penetraci.

    Analforte - Více potěšení a méně bolesti:

    Analforte z MEO je anální relaxační sprej s certifikací CE, který byl speciálně vyvinut pro anální styk. Sprej jako snižuje bolest při análním sexu, protože snižuje bolestivou citlivost svěrače a udržuje pokožku pružnou. Díky tomu je pronikání do análního otvoru jemnější a příjemnější bez znecitlivění. nabízí obzvláště rychle působící uvolnění a spolu s lubrikantem optimální lubrikaci. Na rozdíl od mnoha jiných sprejů přirozeně uvolňuje svaly svěrače, aniž by způsobil úplnou ztrátu citlivosti při análním sexu. Analforte Analforte Analforte

    Revoluční anální relaxační sprej pro větší potěšení při análním sexu:

    • Ideální pro začátečníky: Už se nemusíte starat o velikost svého penisu nebo vibrátoru. Analforte Se vším si poradíte bez námahy. Ideální pro anální sex nebo sólo sex s velkými erotickými hračkami, aniž byste byli zcela znecitlivěni.
    • Analforte Uvolňující účinek: Uvolňuje svěrač přirozeným způsobem, usnadňuje průnik a nevede k úplné ztrátě citlivosti při análním sexu.
    • Všestranný: Ideální pro anální penetraci, vhodný pro větší vibrátory a anální kolíky.
    • Analforte Vyrobeno v Německu: Jedná se o produkt s certifikátem CE, který je vyráběn výhradně v Německu z vysoce kvalitních, certifikovaných surovin.
    • Bezpečný a kompatibilní: Dermatologicky testováno na snášenlivost s pokožkou, neobsahuje oleje a je rozpustný ve vodě.
    • Bez anestetických přísad: Neobsahuje lidokain a benzokain, je tedy šetrný a přírodní.


    Analforte Anální relaxační sprej je velmi ekonomický, a proto je jeho používání úsporné.

    Analforte Sprej je naprosto dlouhotrvající a lze jej snadno odstranit vodou a mýdlem. je úspěšný anální relaxační sprej a zaručuje bezpečné a snadné klouzání. Analforte Sprej je speciálně vyvinutý pro anální styk a umožňuje optimální roztažení análního otvoru. Má působivý účinek a dodává pokožce pocit sametové hebkosti.



    Je dermatologicky testován na snášenlivost s pokožkou, neobsahuje oleje a je rozpustný ve vodě.Použití: Několik minut před pohlavním stykem nastříkejte 1-2 krátká dávkování na anální otvor a vmasírujte. Uvolňující účinek má zklidňující efekt a podporuje snadné pronikání do konečníku. Analforte Pro ještě příjemnější prožitek a dosažení maximálního uvolnění při análním sexu doporučujeme také náš lubrikant.

    Další podrobnosti: V případě potřeby můžete použít i anální kolík:

    • Analforte
    • Péče ve spreji
    • Analforte je šetrný k pokožce, nemastný a rozpustný ve vodě.
    • Obsah: 30 ml (1,01 fl. oz.),
    • Složení (INCI): Glycerin, laureth-9, PEG-6, kaprylové/kaprové glyceridy, metyllaktát, kyselina mléčná, Eugenia Caryophyllus, benzoan sodný, sorban draselný, eugenol
    • Uchovávejte v chladu a mimo dosah dětí. Zabraňte přímému slunečnímu záření a po použití těsně uzavřete.
    • Nikdy neaplikujte sprej na otevřené rány nebo zanícenou pokožku.
    • Není kompatibilní s latexovými kondomy.
    • Neděláme žádné kompromisy, pokud jde o kvalitu a bezpečnost našich výrobků. Ve společnosti MEO každý den pracujeme na neustálém zlepšování kvality a na prvním místě je pro nás vaše spokojenost. Vyrábíme výhradně v Německu z vysoce kvalitních, certifikovaných surovin, které jsou pro váš sexuální život naprosto bezpečné.
    • Analforte MEO a jsou registrované ochranné známky společnosti MEO Vertriebs GmbH. Všechny ostatní názvy značek, loga a ochranné známky jsou majetkem příslušných vlastníků. Zmínka o názvech značek nebo ochranných známek slouží pouze pro referenční účely a neznamená žádné spojení nebo partnerství.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    in echtes Wundermittel für entspannten AV!

    Analforte Anal Relax Spray ist wirklich ein Wundermittel! Dieses Spray hat unser Liebesleben revolutioniert und mir ein schmerzfreies, lustvolles Erlebnis ermöglicht. Um ehrlich zu sein, ich kann nicht genug davon bekommen!

    Die Anwendung ist unkompliziert und schnell: Einfach ein paar Sprühstöße auftragen und kurz einwirken lassen. Das Spray wirkt innerhalb weniger Minuten und sorgt für eine angenehme Entspannung der Muskulatur, ohne das Gefühl zu beeinträchtigen. So können mein Mann und ich den Verkehr durch die "Hintertür" ohne Schmerzen genießen.

    Seitdem wir Analforte verwenden, haben wir beide viel mehr Spaß und Freude wenn es zur Sache gehen soll. Ich fühle mich endlich wohl und kann es in vollen Zügen genießen. Mein Mann ist natürlich auch begeistert, dass wir jetzt beide so viel Spaß haben.

    Das Spray ist geruchs- und geschmacksneutral, was ich sehr schätze, da es überhauptr nicht stört. Außerdem ist es hautfreundlich und hat bei uns keinerlei Nebenwirkungen hervorgerufen.

    Analforte hat unsere Erwartungen übertroffen und sorgt jedes Mal für entspannte, schmerzfreie und unvergessliche Momente. Es ist wirklich ein Muss für jeden, der AV ohne Schmerzen und Unannehmlichkeiten genießen möchte.

    5 Sterne für dieses fantastische Produkt - Analforte ist ein echter Gamechanger und hat unser Liebesleben unglaublich bereichert!

      Hodnocení 

      ganz okay

      ganz okay. hilft

        Hodnocení 

        Entspannung, Schmerzlinderung und Angstabbau

        Entspannung:
        Beim Analsex kann es passieren, dass die Muskeln angespannt sind und das Eindringen unangenehm oder sogar schmerzhaft wird. Das Spray hilft, die Muskulatur zu entspannen, wodurch das Eindringen leichter und angenehmer wird.
        Schmerzlinderung:
        Da das Spray eine betäubende Wirkung hat, kann es dazu beitragen, mögliche Schmerzen oder Unbehagen beim Analsex zu reduzieren.
        Angstabbau:
        Manche Männer und Frauen sind beim Analsex ängstlich oder nervös. Das Wissen, dass man das Analforte Spray verwendet, das den Bereich entspannt, kann dazu beitragen, Ängste abzubauen und den Analsex insgesamt viel schöner und angenehmer zu gestalten.

        • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
        Hodnocení 

        spray rilassante...

        Svolge perfettamente la sua funzione, abbinato al suo lubrificante anale rende la penetrazione ancora più piacevole. Consigliato a chi cerca una sensazione "naturale" e meno invasiva rispetto agli altri prodotti in commercio.

        • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
        Hodnocení 

        Ottimo

        Funziona davvero bene. Niente da dire!

          Hodnocení 

          Raufsprühen, kurz warten und rein damit

          Raufsprühen, kurz warten und rein damit. So in etwa kann man es beschreiben. Es ist nicht so, das alles dauerhaft betäubt ist, es nimmt aber komplett den Schmerz der ersten Minuten. Von daher kann man schon richtig die Gefühle genießen ohne das es am Anfang höllisch wehtut. Bin begeistert und kann das Spray von Analforte jedermann empfehlen.

          • 6 z 6 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
          Hodnocení 

          he does it to me all the time now

          just ordered this product, and was really amazed of the satifaction i got was used this product. i love anal play and me and my boyfriend love it. i alaways wanted to be fisted and with this product, he does it to me all the time now. just love it!!!

          • 6 z 6 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
          Hodnocení 

          Must have

          This another must have at our house. My boyfriend loves my ass so it's about a once a week thing to have anal sex. I'm super tight back there so this helps a lot. A glass of wine, a little ANALFORTE and we're in business!

          • 5 z 5 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
          Hodnocení 

          Ein wunderbares Hilfsmittel

          Ich muss ja sagen, ich war ein wenig kritisch bezüglich dieses Sprays, aber alle Bedenken haben sich absolut zerschlagen. Es ist wirklich ein wunderbares Hilfsmittel und trägt zur Entspannung bei, ohne dass es einfach nur taub macht (hatte Angst, dass dadurch irgendwas reißen oder kaputt gehen könnte). Wunderbares Basic und kommt nun regelmäßig zum Einsatz. Die Flaschengröße ist auch prima, da es wirklich sehr reichhaltig ist und diese somit diskret verstaut werden kann. Volle Punktzahl!

          • 6 z 6 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

          Napište vlastní recenzi

          Analforte - Více potěšení a méně bolesti - Anal Relax Spray pro uvolněný anální sex

          Analforte - Více potěšení a méně bolesti - Anal Relax Spray pro uvolněný anální sex

          Revoluční anální relaxační sprej pro větší potěšení při análním sexu! Už žádné obavy, že by jeho penis nebo vaše dildo mohly být příliš velké. Analforte Se sprejem Anal Relax Spray je vše bez námahy. Ideální pro anální sex nebo sólo sex s velkými erotickými hračkami, aniž by vás zcela znecitlivěl. Ideální pro začátečníky.

          Napište vlastní recenzi

          Ostatní zákazníci také zakoupili:

          26 další položky ve stejné kategorii: