Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální korálky

Zpravodaj

Butt plug PleasureBeads™ - Vaše anální potěšení po celý den!

butt plug Objevte dokonalou kombinaci análního kolíku a análních kuliček s našimi jedinečnými PleasureBeads™. Tento inovativní výrobek kombinuje výhody obou světů a nabízí vám mimořádný zážitek, který si zasloužíte.

Více informací

k dispozici na

    Více informací

    butt plug Objevte dokonalou kombinaci análního kolíku a análních kuliček s našimi jedinečnými PleasureBeads™. Tento inovativní výrobek kombinuje výhody obou světů a nabízí vám mimořádný zážitek, který si zasloužíte. Butt plug Ať už jste začátečník, nebo anální expert, naše PleasureBeads™ se dokonale přizpůsobí vašim potřebám. Butt plug Ideální kombinace análních kuliček a nabízí vám diskrétní potěšení po celý den. Vyberte si ze čtyř velikostí s průměrem od 2,5 cm do 4,7 cm a délkou od 15 cm do 32 cm a najděte si tu pravou pro vás. Vyrobeno z měkkého, k tělu šetrného silikonu, který je příjemný na dotek a snadno se čistí. Speciálně vyvinutá, anatomicky tvarovaná základna bezpečně zapadá mezi hýždě a zajišťuje, že anální kolík pevně drží v konečníku.

    Butt plug Kolíky PleasureBeads™ jsou vhodné pro muže i ženy a poskytují intenzivní stimulaci a bezkonkurenční smyslné zážitky jak po zavedení do konečníku, tak po vytažení. Důmyslný design a různé velikosti korálků umožňují individuální variaci pocitů a nezapomenutelný zážitek rozkoše, díky kterému je každý okamžik vzrušující a jedinečný.

    Výhody na první pohled:

    • vhodné 24 hodin denně, 7 dní v týdnu: Butt plug Ideální kombinace análních kuliček a poskytuje potěšení po celý den, 24 hodin denně a dokonce i během spánku.
    • Různé velikosti: Vyberte si ze čtyř velikostí s průměrem od 2,5 cm do 4,7 cm a délkou od 15 cm do 32 cm, abyste se dokonale přizpůsobili.
    • Vysoce kvalitní materiál: Vyrobeno z měkkého, k tělu šetrného silikonu, který je příjemný na dotek a snadno se čistí.
    • butt plug Anatomicky tvarovaná základna: Speciálně navržená základna bezpečně zapadá mezi hýždě a zajišťuje optimální držení v konečníku.


    Pro nejlepší zážitek doporučujeme lubrikant na vodní bázi Aquameo a náš anální relaxační sprej Extremeo. Butt plug VERYCLEAN Po použití můžete hlavice PleasureBeads™ snadno očistit teplou vodou, jemným mýdlem a naším speciálním sprejem.

    butt plug Hlavice PleasureBeads™ jsou k dispozici v různých velikostech:

    • Velikost S (pro začátečníky) se skládá ze tří kuliček o průměru 2,5 cm, 3 cm a 3,5 cm a délce přibližně 150 mm.
    • Velikost M (pro pokročilé) se skládá ze čtyř kuliček o průměru 2,5 cm, 3 cm, 3,5 cm a 3,8 cm a délce cca 180 mm.
    • Velikost L (pro pokročilé) se skládá z pěti koulí o průměrech 2,5 cm, 3 cm, 3,5 cm, 3,8 cm a 4,2 cm a délce přibližně 240 mm.
    • Velikost XL (anální profesionálové) se skládá ze šesti míčků o průměrech 2,5 cm, 3 cm, 3,5 cm, 3,8 cm, 4,2 cm a 4,7 cm a délce přibližně 320 mm.


    Další podrobnosti:

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Heaven

    So I love the stretch the big ones (L and XL) gives me. It's pretty firm so I can only get three beads in. But the little one is prostate heaven. Tilt it forward so it's hitting your prostate and FUCK YOURSELF silly. I was screaming and spraying juice everywhere. Heaven!

      Hodnocení 

      Absolut super verarbeitet!

      Diese Analplug-Analkugeln-Kombi ist wirklich super verarbeitet! Die Oberfläche ist schön glatt und es gibt keinen unangenehmen Geruch. Die Kugeln sind angenehm fest, ebenso wie die Verbindung dazwischen. Das ermöglicht, dass der Analplug tief eingeführt werden kann. Gleichzeitig ist er flexibel genug, um diesen "kleinen Begleiter" den ganzen Tag in sich herumzutragen, ohne dass es unangenehm wird – einfach perfekt!

        Hodnocení 

        Perfekt für langes Tragen

        Lässt sich gut lange tragen kein unangenehmer Geruch nur die letzte Kugel reinzubekommen ist etwas schwierig aber wenn sie erst mal drin ist möchte man sie nie wieder rausziehen.

          Napište vlastní recenzi

          Butt plug PleasureBeads™ - Vaše anální potěšení po celý den!

          Butt plug PleasureBeads™ - Vaše anální potěšení po celý den!

          butt plug Objevte dokonalou kombinaci análního kolíku a análních kuliček s našimi jedinečnými PleasureBeads™. Tento inovativní výrobek kombinuje výhody obou světů a nabízí vám mimořádný zážitek, který si zasloužíte.

          Napište vlastní recenzi

          Ostatní zákazníci také zakoupili:

          26 další položky ve stejné kategorii: