Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální elektrostimulace

Zpravodaj

Tartarus Quadripolar butt plug - Revoluční produkt od ElectraStim

3D zážitek z anální elektrostimulace! Objevte s Tartarus Quadripolar butt plug z ElectraStim objevte zcela nový rozměr análního orgasmu a užijte si intenzivní trojrozměrnou elektrostimulaci jako nikdy předtím. Na Tartarus Quadripolar butt plug je vyroben z měkkého, pružného a vodivého silikonu a dokonale se přizpůsobí konturám těla.

Více informací

3941/00

169,99 €


-50,00 €

119,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Tartarus Quadripolar butt plug - Revoluční produkt od ElectraStim

    3D zážitek z anální elektrostimulace! Objevte s Tartarus Quadripolar butt plug od ElectraStim objevte zcela nový rozměr análního orgasmu a užijte si intenzivní trojrozměrnou elektrostimulaci jako nikdy předtím. Na Tartarus Quadripolar butt plug je vyroben z měkkého, pružného a vodivého silikonu a dokonale se přizpůsobí konturám těla.

    Kvadripolární design pro 360stupňovou stimulaci v oblasti análního otvoru!

    Stránka Tartarus Quadripolar butt plug nabízí jedinečný kvadripolární design, který poskytuje dechberoucí a dosud nevídané pocity. Tělo Tartarus Quadripolar butt plug je rozděleno na čtyři samostatné vodivé oblasti, které lze aktivovat nezávisle na sobě. Tato konfigurace poskytuje 360stupňovou stimulaci v oblasti konečníku a vytváří intenzivní pocit plnosti, aniž by překračovala fyzické limity méně zkušených uživatelů.

    Jedna věc je zaručena: Dechberoucí anální orgasmus!

    Každá ze čtyř vodivých zón Tartarus Quadripolar butt plug lze individuálně ovládat a vytvářet tak různé elektro-senzorické pocity. Připojením k elektrostimulačnímu zařízení se 2 výstupy může elektrický proud proudit krouživým pohybem z jednoho vodivého bodu do druhého, což poskytuje zcela nový pocit anální elektrostimulace. Spojitá vlna nebo pulzní vzor vytvářejí silné pocity a zvýšený pocit naplnění konečníku. Ještě zajímavější je to se střídavými vlnovými nebo pulzními vzory, které stimulují různé oblasti konečníku v různých časech Tartarus Quadripolar butt plug v různých časech. Kvadripolární anální elektrostimulace vyžaduje dvoukanálové elektrostimulační zařízení, jako je SexBox od MEO, Flick Duo, Flux, SensaVox nebo AXIS, a čtyři kabelové přípojky současně.

    Zvláštností anální elektrostimulace:

    Anální elektrostimulace nabízí bezkonkurenční zážitek, který předčí běžné stimulační metody. Nervová zakončení v anální oblasti jsou stimulována přímo a intenzivně pomocí cílených elektrických impulsů. To vede k hlubokým, vlnivým pocitům, které jsou popisovány jako mimořádně příjemné a vzrušující. Anální elektrostimulace může být buď jemná a uvolňující, nebo intenzivní a silná, v závislosti na osobních preferencích a nastavení elektrostimulačního přístroje. Přístroj umožňuje přesné ovládání intenzity a typu stimulace, čímž vytváří individuální zážitek.

    Pohodlí a kvalita:

    Tartarus Quadripolar butt plug má zaoblenou základnu, která umožňuje pohodlné sezení se zavedeným análním kolíkem. Připojovací zásuvky jsou zapuštěné, aby nedošlo k poškození kabelů. Ačkoli jsou všechny kabely ElectraStim technicky kompatibilní, základna byla speciálně vyvinuta pro kabely s úhlem 90 stupňů, které při používání leží v jedné rovině s povrchem Tartarus Quadripolar butt plug v rovině během používání.

    Součástí dodávky je příslušenství:

    Butt plug Tartarus Quadripolar Silicone se dodává s úložným sáčkem z mikrovlákna a vícejazyčným návodem k použití (EN, FR, DE, NL, ES, IT).

    Snadné čištění a údržba:

    VERYCLEAN Elektrodu lze snadno čistit teplou vodou a jemným čisticím prostředkem nebo sprejem. Aby nedošlo k poškození elektrody, neměly by se používat žádné drsné čisticí prostředky.

    Díky tomu je anální nebo vaginální elektrostimulace ještě příjemnější:

    Pro optimální zážitek je třeba použít náš lubrikant ESHOCK na vodní bázi. Tento speciální lubrikant zaručuje snadné anální/vaginální zavádění a dobrou elektrickou vodivost. Za každou cenu se vyhněte lubrikantům na bázi silikonu nebo hybridním lubrikantům.

    Další podrobnosti:

    • Tartarus čtyřpólový anální kolík
    • Pro použití s našimi elektrostimulačními přístroji (jako příslušenství jsou k dispozici různé propojovací kabely a adaptéry).
    • Celková délka: 11,2 cm
    • Zasouvací délka: 9 cm
    • Průměr: 3,8 cm
    • Průměr krku: 1,6 cm
    • Velikost připojení: 2 mm (x4)
    • Připojovací kabely nejsou součástí dodávky. Ty je nutné objednat zvlášť.
    • Poznámky k použití: Tartarus Quadripolar butt plug je vhodný pro širokou škálu anální elektrostimulace. Nabízí ideální velikost pro pokročilé uživatele, zatímco kvadripolární uspořádání vytváří pocit plnosti, který uspokojí i naše nejzkušenější zákazníky. Na stránkách Tartarus Quadripolar butt plug je vyroben z měkkého, pružného a vodivého silikonu a dokonale se přizpůsobí konturám těla, aby zajistil pohodlný a intenzivní zážitek. Stránka Tartarus Quadripolar butt plug je vhodný nejen pro anální, ale také pro vaginální elektrostimulaci.
    • Bezpečnostní upozornění: Pro bezpečný a příjemný zážitek je nezbytné používat správné elektrostimulační pomůcky a kabely. Všechny výrobky ElectraStim byly navrženy a vyrobeny podle nejvyšších bezpečnostních standardů.
    • Navrženy ve Velké Británii podle nejnovějších britských a evropských bezpečnostních předpisů.
    • Bezpečnostní upozornění: Erotická elektrostimulace (E-Stim) je běžnou praxí, ale je důležité si uvědomit související bezpečnostní otázky. E-Stim není vhodný pro osoby, které trpí epilepsií, mají kardiostimulátor nebo lékařské infuzní zařízení, trpí srdečním onemocněním nebo jsou těhotné, a nikdy by se neměl používat přes hrudník nebo krk. Všechna zařízení od E-Stim Systems e-Stim byly navrženy a vyrobeny v souladu s nejvyššími standardy. Kupující přebírá odpovědnost za správné používání výrobků.
    • MEO je registrovaná ochranná známka společnosti MEO. Všechny ostatní ochranné známky a loga jsou majetkem příslušných vlastníků.

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Whole new level of pleasure

    I recently purchased this anal butt plug with electrostimulation, and I must say, it exceeded my expectations in every way. It's not just a sex toy; it's a whole new level of pleasure.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Game-changer

    The electrostimulation feature is a game-changer. It's a unique sensation that takes pleasure to a whole new level. It's adjustable, so you can start gently and gradually increase the intensity as you become more comfortable.

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
    Hodnocení 

    Extrem geil

    Extrem geil, kann ich nur empfehlen

    • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

    Napište vlastní recenzi

    Tartarus Quadripolar butt plug - Revoluční produkt od ElectraStim

    Tartarus Quadripolar butt plug - Revoluční produkt od ElectraStim

    3D zážitek z anální elektrostimulace! Objevte s Tartarus Quadripolar butt plug z ElectraStim objevte zcela nový rozměr análního orgasmu a užijte si intenzivní trojrozměrnou elektrostimulaci jako nikdy předtím. Na Tartarus Quadripolar butt plug je vyroben z měkkého, pružného a vodivého silikonu a dokonale se přizpůsobí konturám těla.

    Napište vlastní recenzi

    Ostatní zákazníci také zakoupili:

    30 další položky ve stejné kategorii: