Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální elektrostimulace

Zpravodaj

PulseCore QUATTRO - Anální stimulátor - Anální elektrostimulace

Nový Nabídka

Dokonalá kombinace anální dilatace a elektrostimulace: PulseCore QUATTRO je charakteristický svým kónickým tvarem, který usnadňuje jeho zavedení do konečníku. Ideální pro každého, kdo hledá pocit anální dilatace v kombinaci s přesnými elektrickými impulsy.

Více informací

3884/00

69,99 €


-20,00 €

49,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Poznejte nový rozměr anální elektrostimulace s bipolárním análním stimulátorem PulseCore™ od společnosti MEO. Díky cílené elektrické stimulaci nervových zakončení v konečníku tento anální stimulátor zvyšuje sexuální potěšení a vede k obzvláště intenzivním orgasmům. Sílu pulzů lze individuálně nastavit, takže PulseCore™ je vhodný jak pro začátečníky, tak pro pokročilé uživatele.

    Jedinečné vlastnosti a výhody:

    • Přesná stimulace: PulseCore™ poskytuje přesnou a soustředěnou stimulaci, čímž vytváří intenzivnější a často hlubší pocity, kterých je obtížné dosáhnout s běžnými análními kolíky nebo análními vibrátory.
    • Přizpůsobitelná intenzita: S PulseCore™ a elektrostimulačním zařízením můžete přesně ovládat intenzitu elektrických impulzů, takže si můžete užívat jemnou i silnou stimulaci. Jednoduše experimentujte s různými nastaveními, abyste dosáhli požadovaného účinku.
    • Zvýšená intenzita orgasmu: Mnoho uživatelů uvádí, že při používání PulseCore™ dochází k zintenzivnění jejich orgasmů. Elektrická stimulace vede ke zvýšeným svalovým kontrakcím, které umocňují sexuální prožitek.
    • Psychologický účinek: Zejména v kontextu BDSM může PulseCore™ zvýšit pocit dominance a podřízenosti.


    Celkově lze říci, že anální elektrostimulace pomocí našeho bipolárního análního kolíku PulseCore™ nabízí vzrušující způsob, jak objevit nové smyslové zážitky a zintenzivnit sexuální rozkoš.

    Snadno se čistí:

    INSTACLEAN Anální kolík PulseCore™ lze snadno čistit teplou vodou a jemným čisticím prostředkem nebo sprejem. Aby nedošlo k poškození elektrody, neměly by se používat agresivní čisticí prostředky.

    Díky tomuto lubrikantu je anální elektrostimulace ještě příjemnější:

    Pro optimální zážitek je třeba použít náš lubrikant ESHOCK na vodní bázi. Tento speciální lubrikant zaručuje snadné anální/vaginální zavádění a dobrou elektrickou vodivost. Za každou cenu se vyhněte lubrikantům na bázi silikonu nebo hybridním lubrikantům.

    Další podrobnosti:

    • PulseCore™ anální stimulátor - anální elektrostimulace - anální kolík pro elektrohru
    • Délka análního kolíku: celková délka 5,5 cm, zasouvací délka 4,8 cm
    • Průměr análního kolíku: 3 cm
    • Průměr základny: 2,5 cm
    • Délka kabelu: 113 cm
    • 3,5 mm konektor / adaptér
    • Anální kolík PulseCore™ pro anální elektrostimulaci musí být připojen k elektrostimulačnímu zařízení nebo zařízení TENS, aby se plně rozvinula jeho funkčnost. Tato zařízení dodávají análnímu kolíku elektrické impulsy, které přímo stimulují nervová zakončení v anální oblasti. Tato cílená stimulace může zvýšit intenzitu pocitů a vést k obzvláště hlubokým a uspokojivým orgasmům, kterých nelze dosáhnout běžnými análními kolíky nebo vibrátory.

     

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Tolles Produkt

    Ich hätte nie gedacht, dass E-Stim so viel Spaß machen kann! Die elektrischen Impulse in Kombination mit der analen Stimulation sind einfach unglaublich. Das Gefühl ist schwer zu beschreiben - es ist eine Mischung aus absolut geilem Analsex und aufregendem Kitzeln wie immer kurz vor dem Orgasmus. Der Plug ist ergonomisch geformt und lässt sich leicht einführen. Die Steuerung der Impulse über mein Reizstromgerät ist einfach und ermöglicht es mir, die E-Stim genau nach Wunsch einzustellen. Absolut empffehlenswert!

      Hodnocení 

      New levels of sensation

      I recently had the incredible opportunity to try out this amazing stainless steel electrode for anal electrostimulation, and let me tell you, it was an absolute game-changer! Although I'm still new to the world of electro play, this electrode blew me away! It far exceeded my expectations in every way. The material's smoothness and comfort, paired with the perfect shape for anal stimulation, made the entire experience incredibly pleasurable! The electrostimulation was truly mind-blowing – intense, arousing, and completely unforgettable. Despite my initial apprehension, using this electrode was surprisingly simple, and the sensations it delivered were incredibly powerful. This product has not only heightened my pleasure but also piqued my interest in further exploring Electro Play. For those looking to elevate their playtime and explore new levels of sensation, I wholeheartedly recommend giving this electrode a try. It undoubtedly deserves a solid five-star rating!

        Napište vlastní recenzi

        PulseCore QUATTRO - Anální stimulátor - Anální elektrostimulace

        PulseCore QUATTRO - Anální stimulátor - Anální elektrostimulace

        Dokonalá kombinace anální dilatace a elektrostimulace: PulseCore QUATTRO je charakteristický svým kónickým tvarem, který usnadňuje jeho zavedení do konečníku. Ideální pro každého, kdo hledá pocit anální dilatace v kombinaci s přesnými elektrickými impulsy.

        Napište vlastní recenzi

        Ostatní zákazníci také zakoupili:

        30 další položky ve stejné kategorii: