Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální elektrostimulace

Zpravodaj

PulseCore DUE - Anální stimulátor - Anální elektrostimulace

Nový Nabídka

Anální elektrostimulace může být tak úžasná: PulseCore DUE byl díky svému ergonomickému tvaru speciálně vyvinut pro přesnou elektrostimulaci análního otvoru a bodu P. Jeho jedinečný tvar kopíruje přirozené kontury vnitřní anatomie a zajišťuje maximální pocit.

Více informací

3882/00

69,90 €


-20,00 €

49,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Poznejte nový rozměr anální elektrostimulace s bipolárním análním stimulátorem PulseCore™ od společnosti MEO. Díky cílené elektrické stimulaci nervových zakončení v konečníku tento anální stimulátor zvyšuje sexuální potěšení a vede k obzvláště intenzivním orgasmům. Sílu pulzů lze individuálně nastavit, takže PulseCore™ je vhodný jak pro začátečníky, tak pro pokročilé uživatele.

    Jedinečné vlastnosti a výhody:

    • Přesná stimulace: PulseCore™ poskytuje přesnou a soustředěnou stimulaci, čímž vytváří intenzivnější a často hlubší pocity, kterých je obtížné dosáhnout s běžnými análními kolíky nebo análními vibrátory.
    • Přizpůsobitelná intenzita: S PulseCore™ a elektrostimulačním zařízením můžete přesně ovládat intenzitu elektrických impulzů, takže si můžete užívat jemnou i silnou stimulaci. Jednoduše experimentujte s různými nastaveními, abyste dosáhli požadovaného účinku.
    • Zvýšená intenzita orgasmu: Mnoho uživatelů uvádí, že při používání PulseCore™ dochází k zintenzivnění jejich orgasmů. Elektrická stimulace vede ke zvýšeným svalovým kontrakcím, které umocňují sexuální prožitek.
    • Psychologický účinek: Zejména v kontextu BDSM může PulseCore™ zvýšit pocit dominance a podřízenosti.


    Celkově lze říci, že anální elektrostimulace pomocí našeho bipolárního análního kolíku PulseCore™ nabízí vzrušující způsob, jak objevit nové smyslové zážitky a zintenzivnit sexuální rozkoš.

    Snadno se čistí:

    INSTACLEAN Anální kolík PulseCore™ lze snadno čistit teplou vodou a jemným čisticím prostředkem nebo sprejem. Aby nedošlo k poškození elektrody, neměly by se používat agresivní čisticí prostředky.

    Díky tomuto lubrikantu je anální elektrostimulace ještě příjemnější:

    Pro optimální zážitek je třeba použít náš lubrikant na vodní bázi ESHOCK. Tento speciální lubrikant zaručuje snadné anální/vaginální zavádění a dobrou elektrickou vodivost. Za každou cenu se vyhněte lubrikantům na bázi silikonu nebo hybridním lubrikantům.

    Další podrobnosti:

    • PulseCore™ - anální stimulátor - anální elektrostimulace - anální kolík pro elektrohru
    • Délka análního kolíku: celková délka 5,5 cm, zasouvací délka 4,8 cm
    • Průměr análního kolíku: 2,5 cm
    • Průměr základny: 2,5 cm
    • Délka kabelu: 113 cm
    • 3,5 mm jack konektor / adaptér
    • Elektrosex: Anální kolík PulseCore™ pro anální elektrostimulaci musí být připojen k elektrostimulačnímu zařízení nebo jednotce TENS, aby se plně rozvinula jeho funkčnost. Tato zařízení dodávají análnímu kolíku elektrické impulsy, které přímo stimulují nervová zakončení v anální oblasti. Tato cílená stimulace může zvýšit intenzitu pocitů a vést k obzvláště hlubokým a uspokojivým orgasmům, kterých nelze dosáhnout běžnými análními kolíky nebo vibrátory.

     

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Très facile de l’introduire

    Super agréable à porter et bonnes sensations je recommande

      Hodnocení 

      5 Sterne

      Der Plug macht mit etwas Zeit und viel gleitcreme richtig viel Spaß. Deshalb 5 Sterne

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Perfekt

      Ich habe mir die Anal-Elektrode gekauft, um die Abende etwas aufregender zu gestalten, wenn meine Freundin nicht da ist, und ich wurde nicht enttäuscht. Die Handhabung ist einfach und dank der ausführlichen Online-Anleitung schnell zu verstehen. Die Stromimpulse sind gut dosierbar und bieten eine große Bandbreite an Empfindungen - von leichtem Kribbeln bis hin zu intensivem Pulsieren. Das bringt mich richtig zum Orgasmus!

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Deserves a glowing five-star rating!

      As a woman who recently tried this stainless steel vaginal electrostimulation electrode, I can confidently say that it was a revelation! Despite some initial hesitation as a newcomer to electro play, I was pleasantly surprised by the incredible experience it provided. The electrostimulation was nothing short of amazing - intense, arousing and left me wanting more. The electrode was surprisingly easy to use and the powerful sensations it delivered were truly unforgettable.

        Napište vlastní recenzi

        PulseCore DUE - Anální stimulátor - Anální elektrostimulace

        PulseCore DUE - Anální stimulátor - Anální elektrostimulace

        Anální elektrostimulace může být tak úžasná: PulseCore DUE byl díky svému ergonomickému tvaru speciálně vyvinut pro přesnou elektrostimulaci análního otvoru a bodu P. Jeho jedinečný tvar kopíruje přirozené kontury vnitřní anatomie a zajišťuje maximální pocit.

        Napište vlastní recenzi

        Ostatní zákazníci také zakoupili:

        30 další položky ve stejné kategorii: