Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální elektrostimulace

Zpravodaj

PulseCore UNO - Anální stimulátor - Anální elektrostimulace

Nový Nabídka

Dechberoucí orgasmy zaručeny: Tenký a hladký - anální stimulátor PulseCore UNO je ideální pro každého, kdo chce jemnější a cílenější elektrostimulaci. Tento kompaktní a štíhlý anální kolík je ideální pro začátečníky nebo ty, kteří dávají přednost jemnějším elektrickým impulsům.

Více informací

3881/00

69,99 €


-20,00 €

49,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Poznejte nový rozměr anální elektrostimulace s bipolárním análním stimulátorem PulseCore™ od společnosti MEO. Díky cílené elektrické stimulaci nervových zakončení v konečníku tento anální stimulátor zvyšuje sexuální potěšení a vede k obzvláště intenzivním orgasmům. Sílu pulzů lze individuálně nastavit, takže PulseCore™ je vhodný jak pro začátečníky, tak pro pokročilé uživatele.

    Jedinečné vlastnosti a výhody:

    • Přesná stimulace: PulseCore™ poskytuje přesnou a soustředěnou stimulaci, čímž vytváří intenzivnější a často hlubší pocity, kterých je obtížné dosáhnout s běžnými análními kolíky nebo análními vibrátory.
    • Přizpůsobitelná intenzita: S PulseCore™ a elektrostimulačním zařízením můžete přesně ovládat intenzitu elektrických impulzů, takže si můžete užívat jemnou i silnou stimulaci. Jednoduše experimentujte s různými nastaveními, abyste dosáhli požadovaného účinku.
    • Zvýšená intenzita orgasmu: Mnoho uživatelů uvádí, že při používání PulseCore™ dochází k zintenzivnění jejich orgasmů. Elektrická stimulace vede ke zvýšeným svalovým kontrakcím, které umocňují sexuální prožitek.
    • Psychologický účinek: Zejména v kontextu BDSM může PulseCore™ zvýšit pocit dominance a podřízenosti.


    Celkově lze říci, že anální elektrostimulace pomocí našeho bipolárního análního kolíku PulseCore™ nabízí vzrušující způsob, jak objevit nové smyslové zážitky a zintenzivnit sexuální potěšení.

    Snadno se čistí:

    INSTACLEAN Anální kolík PulseCore™ lze snadno čistit teplou vodou a jemným čisticím prostředkem nebo sprejem. Aby nedošlo k poškození elektrody, neměly by se používat agresivní čisticí prostředky.

    Díky tomuto lubrikantu je anální elektrostimulace ještě příjemnější:

    Pro optimální zážitek je třeba použít náš lubrikant ESHOCK na vodní bázi. Tento speciální lubrikant zaručuje snadné anální/vaginální zavádění a dobrou elektrickou vodivost. Za každou cenu se vyhněte lubrikantům na bázi silikonu nebo hybridním lubrikantům.

    Další podrobnosti:

    • PulseCore™ - anální stimulátor - anální elektrostimulace - anální kolík pro elektrohru
    • Délka análního kolíku: 4,9 cm
    • Průměr análního kolíku: 2,5 cm
    • Délka kabelu: 113 cm
    • 3,5 mm jack konektor / adaptér
    • Anální kolík PulseCore™ pro anální elektrostimulaci musí být připojen k elektrostimulačnímu zařízení nebo zařízení TENS, aby se plně rozvinula jeho funkčnost. Tato zařízení dodávají análnímu kolíku elektrické impulsy, které přímo stimulují nervová zakončení v anální oblasti. Tato cílená stimulace může zvýšit intenzitu pocitů a vést k obzvláště hlubokým a uspokojivým orgasmům, kterých nelze dosáhnout běžnými análními kolíky nebo vibrátory.

     

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    ottimo

    una buona sensazione dentro

      Hodnocení 

      attention a la taille !

      la taille est raisonnable dans sa partie la plus large et pénètre facilement pour une personne habitué , mais il n'est pas fais pour les novices . la base en partie basse et un peut étroite à mon goût et les sensation aurais été meilleurs s il avait été plus large , bref bon produit dans l'ensemble !

        Hodnocení 

        Intensives Vergnügen garantiert!

        Zuerst war ich etwas skeptisch, ob ein E-Stim Butt Plug wirklich etwas für mich ist. Aber nachdem ich das Produkt ausprobiert habe, bin ich absolut begeistert! Die Kombination aus analer Stimulation und sanften elektrischen Impulsen hat mir ein völlig neues und intensives Vergnügen beschert. Die Verarbeitung des Plugs ist hochwertig und das Material fühlt sich angenehm an. Besonders gut gefällt mir die Möglichkeit, die Intensität der Impulse individuell einstellen zu können. Für alle, die mal etwas Neues ausprobieren wollen, ist der E-Stim Butt Plug ein absolutes Muss!

          Hodnocení 

          Five stars!

          I absolutely love this stainless steel electrode for anal electrostimulation! I'm pretty new to Electro Play, and let me tell you, it was mind-blowing! The material feels incredibly smooth and comfortable, and the shape is just perfect for an exciting experience. The electrostimulation is unlike anything I've ever felt before – so intense and arousing. I was pleasantly surprised by how easy it was to use and how powerful the sensations were. This electrode has definitely taken my pleasure to a whole new level. I highly recommend it if you're looking for an intense and satisfying experience. Five stars!

            Napište vlastní recenzi

            PulseCore UNO - Anální stimulátor - Anální elektrostimulace

            PulseCore UNO - Anální stimulátor - Anální elektrostimulace

            Dechberoucí orgasmy zaručeny: Tenký a hladký - anální stimulátor PulseCore UNO je ideální pro každého, kdo chce jemnější a cílenější elektrostimulaci. Tento kompaktní a štíhlý anální kolík je ideální pro začátečníky nebo ty, kteří dávají přednost jemnějším elektrickým impulsům.

            Napište vlastní recenzi

            Ostatní zákazníci také zakoupili:

            30 další položky ve stejné kategorii: