Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální zátky

Zpravodaj

Butt plug BUTTR Cold Blooded Scaled - XXL anální kolík

butt plug BUTTR Cold Blooded Scaled je ideální pro zkušené uživatele, kteří chtějí posunout své anální limity a přidat análnímu strečinku další rozměr. Butt plug Díky působivé délce 15,2 cm a maximálnímu průměru 9,9 cm poskytuje Cold Blooded Scaled intenzivní anální stimulaci.

Více informací

10029/00

k dispozici na

    Více informací

    BUTTR Cold Blooded Scaled Butt Plug: Pro anální profesionály, kteří hledají novou výzvu

    Butt plug BUTTR Cold Blooded Scaled je ideální pro zkušené uživatele, kteří chtějí posunout své anální limity a dosáhnout další dimenze análního roztažení. Butt plug Díky působivé délce 15,2 cm a maximálnímu průměru 9,9 cm poskytuje Cold Blooded Scaled intenzivní anální stimulaci. Butt plug Texturovaný povrch Cold Blooded Scaled zajišťuje, že při pomalém zavádění do análního otvoru je intenzivně cítit každý centimetr. Butt plug butt plug Kromě toho šupinatý povrch Cold Blooded Scaled zajišťuje, že lubrikant obzvláště dobře přilne k , což poskytuje ještě lepší pocit. Pro obzvlášť příjemný zážitek doporučujeme před použitím nanést vydatné množství hybridního lubrikantu doporučeného společností MEOGlory Hole Hybridního lubrikantu doporučeného společností MEO před použitím.

    butt plug Proč je BUTTR Cold Blooded Scaled ideální volbou?

    • butt plug Náročná velikost: S délkou pro zasunutí 15,2 cm a průměrem 9,9 cm je Cold Blooded Scaled ideální pro ty, kteří si chtějí troufnout na větší anální kolíky a maximalizovat anální roztažení.
    • butt plug Nádherný povrch: Speciální, šupinatý povrch Cold Blooded Scaled poskytuje intenzivní anální stimulaci a dává vyniknout každému pohybu. Butt plug Šupinatý povrch také zajišťuje, že lubrikant obzvlášť dobře přilne k .
    • butt plug butt plug Široká základna: Široká základna Cold Blooded Scaled zajišťuje nejen stabilitu, ale je také ideální pro jízdu.
    • butt plug Pro pokročilé uživatele: Cold Blooded Scaled byl speciálně vyvinut pro zkušené uživatele, kteří chtějí rozšířit své anální dovednosti a sexuální hranice.


    Pro anální profesionály - Silná konstrukce pro intenzivní stimulaci

    Kolekce BUTTR byla speciálně vyvinuta pro anální profesionály s vysokými nároky a posouvá anální hrátky na novou úroveň. Butt plug Robustní, mužný vzhled a vojenský design značky BUTTR odráží sílu a výdrž, které jsou vyžadovány při používání erotických hraček, jako je Cold Blooded Scaled . Butt plug Cold Blooded Scaled je dalším příkladem toho, jak BUTTR nabízí nezapomenutelné zážitky, které vyžadují odhodlání a výdrž.

    Použití, správný lubrikant a čištění análního kolíku

    Vždy používejte dostatečné množství doporučeného Glory Holebutt plug Hybridního lubrikantu od MEO pro hladký a příjemný zážitek s Cold Blooded Scaled . Tento hybridní lubrikant nabízí dlouhotrvající lubrikaci a je ideální pro intenzivní sezení. Butt plug VERYCLEAN Po použití Cold Blooded Scaled důkladně očistěte teplou vodou a jemným mýdlem nebo použijte náš sprej pro extra důkladné čištění a optimální hygienu.

    Značka BUTTR - kvalita a inovace z Evropy

    BUTTR je evropská značka, která se proslavila jako dodavatel vysoce kvalitních erotických hraček a lubrikantů. Značka BUTTR, známá svou robustní, mužnou estetikou a pečlivě vyvinutým sortimentem výrobků, se zaměřuje zejména na muže a ženy, kteří hledají nové výzvy v oblasti zadních hrátek. Butt plug Každý výrobek z kolekce BUTTR, od Cold Blooded Scaled po speciálně vyvinuté lubrikanty, je vyroben podle nejvyšších standardů bezpečnosti, pohodlí a trvanlivosti. Značka zaujme nejen svým inovativním designem, ale také použitím materiálů šetrných k tělu, které splňují nejvyšší standardy kvality. S BUTTR zažijete intenzivní, sofistikované potěšení - ať už jste začátečník, nebo zkušený profesionál v oblasti análního strečinkufisting a análního strečinku.

    Další podrobnosti:

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Optimale Form

    Lieferung und Verpackung waren super! Die Form des Buttplugs ist konisch und im Durchmesser rund. Die Form ist optimal, nicht so steil. Das ist etwas angenehmer beim Herausziehen. Der Abstand zwischen Plugkörper und Fuß ist gut bemessen, damit der Buttplug gut hält. Der Fuß ist gleichzeitig ein Saugnapf und so groß, dass keine Gefahr besteht, dass der Buttplug im Körper verschwindet. Die Verarbeitung ist sehr gut. Keine Nähte oder andere Produktionsfehler. Das Material sieht gut aus, riecht nicht und lässt sich mit etwas wasserlöslichem Gleitgel sehr gut benutzen. Auch die Reinigung ist mit dem Material kein Problem.

      Hodnocení 

      Alter Schwede !!!

      Ziemlich groß und ziemlich geil. Definitiv nicht für Anfänger geeignet.

        Napište vlastní recenzi

        Butt plug BUTTR Cold Blooded Scaled - XXL anální kolík

        Butt plug BUTTR Cold Blooded Scaled - XXL anální kolík

        butt plug BUTTR Cold Blooded Scaled je ideální pro zkušené uživatele, kteří chtějí posunout své anální limity a přidat análnímu strečinku další rozměr. Butt plug Díky působivé délce 15,2 cm a maximálnímu průměru 9,9 cm poskytuje Cold Blooded Scaled intenzivní anální stimulaci.

        Napište vlastní recenzi

        Ostatní zákazníci také zakoupili:

        30 další položky ve stejné kategorii: