Od 18 let

Následující stránky jsou určeny pouze pro dospělé. Vstupem na stránky potvrzujete, že je vám nejméně 18 let.

Anální elektrostimulace

Zpravodaj

PulseCore TRE - Anální stimulátor - Anální elektrostimulace

Nový Nabídka

Silné elektrické impulsy přímo v konečníku: PulseCore TRE nabízí uspokojivou velikost pro ty, kteří dávají přednost intenzivnější elektrické stimulaci se silnějšími impulsy. Tento anální stimulátor je ideální pro zkušené uživatele, kteří si chtějí užít silnou elektrickou stimulaci.

Více informací

3883/00

69,99 €


-20,00 €

49,99 €

plus náklady na dopravu

k dispozici na

    Více informací

    Poznejte nový rozměr anální elektrostimulace s bipolárním análním stimulátorem PulseCore™ od společnosti MEO. Díky cílené elektrické stimulaci nervových zakončení v konečníku tento anální stimulátor zvyšuje sexuální potěšení a vede k obzvláště intenzivním orgasmům. Sílu pulzů lze individuálně nastavit, takže PulseCore™ je vhodný jak pro začátečníky, tak pro pokročilé uživatele.

    Jedinečné vlastnosti a výhody:

    • Přesná stimulace: PulseCore™ poskytuje přesnou a soustředěnou stimulaci, čímž vytváří intenzivnější a často hlubší pocity, kterých je obtížné dosáhnout s běžnými análními kolíky nebo análními vibrátory.
    • Přizpůsobitelná intenzita: S PulseCore™ a elektrostimulačním zařízením můžete přesně ovládat intenzitu elektrických impulzů, takže si můžete užívat jemnou i silnou stimulaci. Jednoduše experimentujte s různými nastaveními, abyste dosáhli požadovaného účinku.
    • Zvýšená intenzita orgasmu: Mnoho uživatelů uvádí, že při používání PulseCore™ dochází k zintenzivnění jejich orgasmů. Elektrická stimulace vede ke zvýšeným svalovým kontrakcím, které umocňují sexuální prožitek.
    • Psychologický účinek: Zejména v kontextu BDSM může PulseCore™ zvýšit pocit dominance a podřízenosti.


    Celkově lze říci, že anální elektrostimulace pomocí našeho bipolárního análního kolíku PulseCore™ nabízí vzrušující způsob, jak objevit nové smyslové zážitky a zintenzivnit sexuální rozkoš.

    Snadno se čistí:

    INSTACLEAN Anální kolík PulseCore™ lze snadno čistit teplou vodou a jemným čisticím prostředkem nebo sprejem. Aby nedošlo k poškození elektrody, neměly by se používat agresivní čisticí prostředky.

    Díky tomuto lubrikantu je anální elektrostimulace ještě příjemnější:

    Pro optimální zážitek je třeba použít náš lubrikant ESHOCK na vodní bázi. Tento speciální lubrikant zaručuje snadné anální/vaginální zavádění a dobrou elektrickou vodivost. Za každou cenu se vyhněte lubrikantům na bázi silikonu nebo hybridním lubrikantům.

    Další podrobnosti:

    • PulseCore™ anální stimulátor - anální elektrostimulace - anální kolík pro elektrohru
    • Délka análního kolíku: celková délka 6,8 cm, zasouvací délka 6,4 cm
    • Průměr análního kolíku: 2,5 cm
    • Průměr základny: 2 cm
    • Délka kabelu: 113 cm
    • 3,5 mm jack konektor / adaptér
    • Anální kolík PulseCore™ pro anální elektrostimulaci musí být připojen k elektrostimulačnímu zařízení nebo zařízení TENS, aby se plně rozvinula jeho funkčnost. Tato zařízení dodávají análnímu kolíku elektrické impulsy, které přímo stimulují nervová zakončení v anální oblasti. Tato cílená stimulace může zvýšit intenzitu pocitů a vést k obzvláště hlubokým a uspokojivým orgasmům, kterých nelze dosáhnout běžnými análními kolíky nebo vibrátory.

     

    Mohlo by vás zajímat i toto:

    HODNOCENÍ ZÁKAZNÍKŮ

    Hodnocení 

    Begeistert

    Ich bin absolut begeistert von diesem Plug! Er übertrifft meine Erwartungen bei Weitem. Das Material ist wirklich super verarbeitet und lässt sich super leicht einführen – natürlich in Verbindung mit Gleitgel. Ich kann euch nur empfehlen, ein leitfähiges Gleitgel zu verwenden, denn damit ist der Stromfluss einfach besser!

      Hodnocení 

      Stimulation von zart bis hart

      Der E-Stim Butt Plug hat mich als BDSM'ler auf der ganzen Linie überzeugt. Die Verarbeitung ist erstklassig und das Material hygienisch und hautfreundlich. Die elektrischen Impulse sind wunderbar gleichmäßig und lassen sich in verschiedenen Stufen einstellen. Ob allein oder zu zweit - dieser Butt Plug sorgt immer für starkes Abspritzen. Besonders praktisch finde ich die einfache Reinigung !

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.
      Hodnocení 

      Recommend

      I live in Oslo and recently ordered this sex toy from MEO. I must say that I am very impressed with the quality, professionalism and fast, completely discreet shipping service. The product has exceeded my expectations in terms of craftsmanship and performance. The attention to detail and overall experience has made me a truly satisfied customer. The discreet packaging ensured my privacy and the efficiency of the delivery process was exceptional. I highly recommend MEO for their outstanding service and the excellent quality of their products. I will definitely be a returning customer and recommend their services to others looking for top-notch adult products and services.

      • 1 z 1 zákazníků shledalo tuto recenzi užitečnou.

      Napište vlastní recenzi

      PulseCore TRE - Anální stimulátor - Anální elektrostimulace

      PulseCore TRE - Anální stimulátor - Anální elektrostimulace

      Silné elektrické impulsy přímo v konečníku: PulseCore TRE nabízí uspokojivou velikost pro ty, kteří dávají přednost intenzivnější elektrické stimulaci se silnějšími impulsy. Tento anální stimulátor je ideální pro zkušené uživatele, kteří si chtějí užít silnou elektrickou stimulaci.

      Napište vlastní recenzi

      Ostatní zákazníci také zakoupili:

      30 další položky ve stejné kategorii: